Forza 2 sluit seizoen met overwinning en plaats 3 op de ranglijst af!

26 mei 2019 13:00

Een 13 koppige sectie verscheen deze middag op een broeierig sportpark Driewegen aan de aftrap tegen nummer vijf op de ranglijst, vv Spui.

De eerdere ontmoeting op zeeuws-vlaanderen eindige destijds een pijnlijke (onnodige) nederlaag voor de manschappen van Forza 2. Kortom er moest deze middag iets recht gezet gaan worden. De volgende spelers moesten hiervoor gaan zorgen;

Martijn, Roy ©,  Johny, Niek S, Jeroen, Ralf, Mitchel, Jay, Maik VI, Cas en Remon. Na rust kwamen ook Michael en Jarno nog binnen de lijnen. De tactische aanwijzingen deze middag kwamen van Nathan, die de slotwedstrijd vanwege een blessure aan zich voorbij moest laten gaan.

Een volkomen onherkenbaar vv Spui trad deze middag aan op sportpark Driewgen. De (relatief jonge) gasten uit zeeuws-vlaanderen begonnen alleraardigst onder warme omstandighedn. Na 10 minuten keek Forza 2 dan ook tegen een achterstand aan. Doelman Tinus kon de bal niet voldoende goed genoeg verwerken, waarna de rebound van dicthbij kon worden ingeschoten. Na 15 minuten voetbal (Spui miste nog twee dotten van kansen) begon de thuisploeg de bovenhand te voeren. Remon kopte eerst nog op de paal, maar was 5 minuten later wel trefzeker! Een poeier van Roy werd in het zestienmetergebied (niet voor het eerst dit seizoen) getoucheerd door spits Remon en de stand was weer in evenwicht! (1-1). Fora twee drukte door, en 5 minuten later was het weer raak. Wederom was het Remon die de 2-1 binnen schoot (2-1). De mooiste goal/aanval deze middag kwam op naam van Cas, die een fraaie aanval over meerdere schijven (waaronder) Maik VI (assist) met een fraaie lob afrondde (3-1). Met deze tussenstand gingen beide ploegen aan de thee.
Na rust wist Forza twee verder afstand te nemen van een niet onverdienstelijk spelend Spui deze middag. Met nog twee treffers (Roy en Jay) zou de eindstand van 5-1 op het scorebord worden gezet. Na afloop werden de dienstdoende scheidsrechters Johny Moison en Johan Koens nog in het zonnetje gezet voor hun inzet dit seizoen! Namens Forza 2 nogmaals bedant!!

En zo sluiten de manschappen van Forza 2 in een toch wel bewogen seizoen (trainer kwam, en trainer ging) de ranglijst af met een verdienstelijke 3e plaats! Eens kijken of we volgend seizoen eindelijk eens een serieuze gooi kunnen gaan doen naar die felbegeerde titel onder leiding van de nieuwbakken trainer J. Moison.

Vlagger: Johan K.
Verslaggever: Hendrk B
Scheidsrechter: J. Moison