DwO'15 oppermachtig tegen vv Cadzand.

19 maart 2019 19:15

Op een uitermate winderige zaterdagmiddag had DwO'15 geen kind aan tegenstander vv Cadzand. De Zeeuws-Vlaamse equipe verweerde zich kranig, maar werd alsnog met een 7-0 eindstand huiswaarts gestuurd.

De volgende DwO'15 spelers traden deze middag aan;

Martijn, Hendrik (45e min. Jay), Michael, Jarno, Niek S (45e min. Niels), Niek W, Mitchel, Maik VI (73e min. Fedde E), Roy, Nathan (c), Remon

Beide teams waren in de beginfase nog aardig aan elkaar gewaagd en zowaar kregen de bezoekers na pakweg 15 minuten voetbal een aardige kans. Duur balverlies werd net niet afgestraft door één der Cadzand spitsen. Het zou deze middag bij deze enige kans blijven voor de bezoerks. DwO'15 kwam steeds beter in het veldspel en na pakweg 20 minuten spelen brak Remon de ban, van dichtbij trof hij doel (1-0). Niet veel later was het wederom raak ditmaal was het Nicolaas Stoop die op aangeven van Michael snoeihard de 2-0 binnen poeierde. Ook viel voor rust nog de 3-0, door wederom Remon ditmaal na een pass van die andere Nicolaas (Witkam).
Na rust hadden de bezoekers niets meer in te brengen en wist de thuisploeg nog 4 maal doel te treffen. Invaller Jay zorgde met twee treffers voor een puike invalbeurt, en ook Maik VI en tot slot Mitchel deden het net nog bollen.

Het was zodoende weer een makkelijke overwinning voor Forza 2 in een westrijd dat afgezien van de wind, weinig hoogtepunten kende.

De komende twee weken rust voor de mannen van Forza 2.

Scheidsrechter: J. Moison