DwO'15 2 sluit ook laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend af!

21 mei 2018 19:45

Op een uitermate frisse zaterdag 19 mei mochten de mannen van forza nog eenmaal dit seizoen thuis aantreden tegen hekkensluiter sv Hoek. De aftrap om 12.00 uur stond onder vakkundige leiding van J. Moison. De volgende manschappen verschenen ten tonele;

Martijn, Remon, Hendrik (65e min. Michael), Michael, Nathan, Kenny (45e min. Jay), Maik VI (45e min. Jarno) Niek, Roy, Rik, Niels, William en John

Vanaf aanvang werden de verhoudingen binnen het veld behoorlijk duidelijk op de groene mat te Ovezande. DwO domineerde en de gasten kwamen slechts sporadisch op de helft van goalie Zwemer. Na 5 minuten viel de eerste treffer te noteren. John schoot van dichtbij raak (1-0). Luttele minuten later viel nummer twee door wederom John. De goalgetter kreeg deze middag weer legio mogelijkheden om z'n persoonlijke moyenne flink op te krikken, echter was het vizier deze middag iets minder scherp afgesteld dan in de eerdere ontmoeting op sportpark d'n Hoek (10 treffers). De doelpunten volgenden zich in rap tempo op. Zowel de drie-, als vier nul werden gemaakt door William. En ook nummertje vijf diende zich kort voor rust nog aan. Middenvelder Kenny B schoot raak na "splijtende pass" van één der teamgenoten;). Hoek wist voor rust doelman Tinus éénmaal onder vuur te nemen, maar het schot van Hoek aanvaller Danny miste de nodige kracht om het de sluitpost echt moelijk te maken. Rod minuutje twintig schoot aanvaller Rik W, namens DwO ook nog een penalty huizenhoog over, om maar aan te geven dat de dubbele cijfers voor rust al gehaald hadden kunnen worden.
Na rust voetbalden beide ploegen de wedstrijd rustig uit en wist de thuisploeg nog 5 x het net te vinden. Roy, Rik, Niels en wederom twee maal John wisten het netje nog te vinden. De gasten bleven uitermate sportief in deze gezapige pot ondanks de oorwassing. Leidsman Johny vond het na 90 minuten spelen welletjes en floot af in de laatste thuiswestrijd van dit seizoen.
Conclusie: Forza twee wist dit seizoen alle thuiswedstrijden winnend te voltooien, een puike en zeker unieke prestatie van de zuid-bevelandse formatie!! Helaas zat een kampioenschap er dit jaar net niet in.. De gouden pompoen bokaal (topscorer 2017/2018) zal (ondans dat er nog één wedstrijd gespeeld dient te worden ) dit jaar gaan naar John S. Hij zal dit najaar de prijs overhandigd krijgen.

Leidsman/trainer Johny alsmede leider Jan S. werden na afloop in het zonnetje gezet voor hun steun en hulp dit seizoen! Ook leider Remon V. ging er na afloop nog vandoor met een heus bierpakket! Zaterdag 2 juni sluit de formatie het seizoen af op bezoek bij vv zaamslag. Een wedstrijd die uiteraard om des keizer baards zal gaan, maar hopelijk nog wel drie punten zal gaan opleveren.

Scheidsrechter: Johny M.