Wedstrijdverslag DwO'15 1 - Wemeldinge 1

Competitie

4e klasse B

28 september 2019 15:00

Onbekend

Wemeldinge 1 stond op het programma. Een team waar DwO'15 1 in de voorbereiding nog tegen heeft geoefend en van heeft gewonnen. Echter zegt dit natuurlijk niets want ook vandaag was het weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.
Vandaag is onze razande reporter, Hendrik, afwezig en zal ik (Jeroen Boer) de pen (vrijwillig) overpakken.

De westrijd van vandaag stond onder leiding van P. Gabriëls. De volgende selectiespelers traden aan:
Tim, Frank©, Pieter, Kevin, Niek (75e min. Jeroen K.), Kenny, Niels, Joris, Pinto (65e min. Delano), Joel, Rik (65e min. Kai)

DwO'15 begon goed en speelde het balletje lekker rond. Qua balbezit had de thuisploeg de overhand. De thuisploeg had genoeg kansen in de eerste helft om op voorsprong te komen, maar beloonde zichzelf niet.
De grootste kans in de eerste helft was voor bezoekers. De spits van Wemeldinge onderschepte een breedte pass en kon 1-op-1 doorlopen op keeper Tim. Gelukkig stifte de spits van Wemeldinge de bal naast de goal. DwO kwam met de schrik vrij.

In de 2e helft was het beeld redelijk hetzelfde.
DwO'15 had een paar kleine kansen, maar tot een beloning kwam het niet. Ook Wemeldinge kreeg een aantal kansen, waaruit DwO ongeschonden verder kwam. De wedstrijd bloedde dood in een 0-0.

DwO'15 kon zichzelf vandaag helaas niet belonen op een overwinning, maar kwam een aantal keren ook goed weg. Over heel de wedstrijd gezien denk ik dat gelijkspel qua kansen fair is, maar kijkend naar het totaal had DwO de overwinning binnen moeten halen.

Op naar volgende week, uit naar Hansweert, waar DwO'15 zich gaat herstellen met een overwinning!

Scheidsrechter: P. Gabriëls
Kaarten: 1x Geel DwO en 1x Geel Wemeldinge
Vlagger: A. van Bremen
Reporter: Jeroen