23 november 2019 14:30

Onbekend

Vandaag kwamen de mannen van vv Rilland op bezoek op het eigen sportpark de Fazant. DwO’15 kon over een nagenoeg complete selectie beschikken. De volgende spelers traden aan deze middag;

Tim, Jeroen K, Jeroen B (45e min. Kevin), Hendrik (60e min Kai), Niek, Frank ©, Kenny, Niels, PInto (45e min. Delano), Joel en Rik

Op de eerste 10 minuten na, waarbij nog redelijk werd gevoetbald door de thuisploeg, waren het de gasten die de score bij de eerste de beste kans gelijk openden. Een aanval via de flanken, met vervolgens een loepzuivere voorzet, stelde één der Rilland spelers eenvoudig in staat om het leder binnen te werken achter doelman Schneider (0-1). De thuisploeg was het spoor na deze openingstreffer compleet bijster, want de gasten verdubbelde de score al snel (0-2). En of het niet erger kon stond het luttele minuten later door een rake kopbal al 0-3. En dat het erger kon, zou blijken…. Bij rust stond er een afschrikwekkende 0-6 op het scorebord. Alsof we in een slechte film waren beland zag je menig hangend kopje in de rust denken bij de spelers.. Slechts één grote kans voor de thuisploeg in de persoon van Rafael Pinto (kopbal). Werkelijk alles leek fout te gaan in de eerste 45 minuten, en de thuisploeg werd op alle fronten afgetroefd door een makkelijk en goed voetballend Rilland. Na weinig woorden in de rust, een iets betere 2e helft van de thuisploeg, toch wist Rilland nog twee maal het netje te vinden en zodoende eindigde de wedstrijd in een monsterscore voor de bezoekers…

“Er zijn van die dagen dat je hoopt dat je computer het spontaan heeft begeven, zodat je geen verslag hoeft enk kunt schrijven…. Nou dat dit zo’n dag was, moge wel duidelijk zijn…”
Een blamage deze middag op het eigen sportpark de Fazant… Rilland overklaste en verraste deze middag de thuisploeg volkomen. Volgende week op bezoek naar Wolphaartsdijk, eens kijken of we de grandioze kater enigszins kunnen gaan wegspoelen…