4e klasse B

9 november 2019 14:30

Onbekend

Vandaag stond een clash op het programma. Opponent deze middag waren de mannen van Hoedekenskerke/Kwadendamme. Na de deceptie van vorige week, hoopten de manschappen van DwO’15 deze middag vurig op weer een goed resultaat. De volgende spelers traden deze middag aan op ‘Super Saturday’  Tim, Pieter, Jeroen (45e min Jeroen B), Kevin, Kenny, Delano (77e min. Joris), Niek, Niels, Pinto, Rik ( 70e min. Kai) en Joel

De bezoekers startte uitermate gretig op sportpark de Fazant. DwO’15 werd in de beginfase even overrompeld, maar gelukkig bleef een vroeg tegentreffer uit. Toch waren het de gasten die de score deden openen. Het was de deze middag sterk spelende spits La Grand die de bal met behulp van de binnenkant van de paal achter doelman Schneider wist te frommelen (0-1). Nauwelijks bijgekomen van de tik, moest DwO’15 luttele minuten later een tweede tegentreffer incasseren. Na een goeie steekpass door één der middenvelders, schoot Jesse Kaptein de bal loepzuiver in de kruising. Ondanks de twee tegentreffers probeerde de DwO’15 manschappen te blijven voetballen. Kenny nam de doelman nog een keer fraai onder schot, maar de sluitpost redde bekwaam en het enige wat restte was een hoekschop. Met een verdiende 0-2 ruststand voor de gasten gingen beide ploegen aan de thee. Na rust bleef de thuisploeg vechten voor wat het waard was, maar tot echte kansen resulteerde het deze middag nauwelijks tot niet. De bezoekers gooiden na een uur spelen de wedstrijd definitief in het slot. Een prima aanval werd bekwaam afgerond en de 0-3 stond op het scorebord. Uiteindelijk kreeg de ingevallen Kai Dekkers nog de beste mogelijkheid voor de thuisploeg, maar zijn schot ging naast. De bezoekers kregen na rust nog enkele goede mogelijkheden om de score groter te doen laten uitvallen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-3 blijven. Tot slot breidde de verdienstelijk fluitende leidsman een eind aan deze derby.

Een terechte nederlaag deze zaterdag op Ovezande voor de thuisploeg. Er was na afloop echter vrij snel berusting over de verliespartij binnen de selectie, aangezien de thuisploeg weinig aanspraak mocht maken op een positief resultaat, dit in tegenstelling tot voorgaande twee nederlagen die dit seizoen werden geleden….

Volgende week reizen de manschappen van DwO’15 wederom af naar Tholen. Dan gaat de ploeg op bezoek bij Stavenisse, hopelijk kan er dan weer eens wat positiever nieuws vermeld worden.