Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO'15 3 - SSV'65 5

DwO'15 3

1 - 8

SSV'65 5

Competitie

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 04

Datum

12 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Nikos

Accommodatie

Sportpark Wolfaartsdijk
Sportweg 4
4471RP
WOLPHAARTSDIJK
tel. 0113-581666

SSV maatje te groot

 

Op deze waterkoude zaterdag staat de koploper op het programma. Het vierde elftal van Samen Sporten Verenigd opgericht in 1965. Aangezien het tegen de directe concurrenten in de kelder van de vijfde klasse niet is gelukt om punten te pakken de laatste weken, zal het vanmiddag dan wel moeten gebeuren. Volgens de geleerden moet het makkelijker zijn tegen een beter team, dan hoef je zelf namelijk niet te voetballen en kan je je beperken tot tegenhouden. Dat ligt ons dus wel, beetje ballen over de zijlijn jagen en achter een tegenstander aandraven.

Afijn, uurtje voor de match verzamelen en even kijken bij de dames hoe het in elk geval niet moet. Zij kregen namelijk een pak rammel van Zaamslag met 12-1 dus das ook niet al te best. Na het aantrekken van de sportpakjes natuurlijk het moment van de week.  De opstelling. Het is altijd weer een genot om te horen welke vondsten onze grote leider weer uitgedacht heeft.  Hoe hij tegenstanders heeft geanalyseerd en heeft gewikt en gewogen. En dat alles om tot een zo sterk mogelijk elftal te komen. Waar een ieder zijn kwaliteiten ten volle benut worden om op die manier deze week SSV een pandoering te geven.

Na lang schudden met de hoge hoed was dit de uitkomst.

Richard op de goal, qua leeftijd en broek moest ik denken aan een hongaarse doelman.

Eric B, van Bauer of Buffalo, als slot op de deur

Wilko Vermeu als stopper

Ervaring op de back posities. Sef aan de linkerkant en Corre aan de andere kant.

Natuurlijk een ruitje op de midden. Fabian als verdedigende middenvelder en Eelco op de tien.

Rene T maakte zijn rentree als rechtshalf, op de training was alles raak dus dat geeft vertrouwen.

Linkshalf is een zekerheidje. Pree  natuurlijk, al veelbesproken geweest dus nu niet.

En de goals moesten komen van Johnny en Tjeu.

Harold op de bank,  ondergetekende ook en Van A voegde zich later ook nog bij de selectie. Dus al met al genoeg mensen en geen problemen.

 

Nikos was bereid gevonden om de wedstrijd in goede banen te leiden en daarom kon er om helf drie afgetrapt worden. Over de eerste helft heb ik niet zoveel te melden. Was snel duidelijk dat SSV iets makkelijker balde en niet voor niets wat hoger staan. Was vooral tegen houden en loeren op de counter.  Tegenhouden zou makkelijker moeten zijn dan aanvallen, maar niets  bleek minder waar. SSV zag kans om het netje 5 keer te laten bollen voor de rust en als je die goals bekijkt ziet dat er soms best wel knullig uit. Dat is al het gehele seizoen eigenlijk het geval en voor verbetering vatbaar. Toch ook wat kansjes voor de thuisploeg, Tjeu alleen op weg naar de keeper en net naast geschoten.

Johnny die een uitval wel keurig afrond en zodoende een soort aansluitingstreffer maakt 1-3 en daarna nog een keertje alleen  voor de goal maar minder succesvol. 

De thee komt op een welkom moment. Deze week is het vrij rustig in het kleedhokje, is ook niet veel te zeggen. De reserves worden ingebracht en de speelstijl wordt wat aangepast. Na de rust gaan we SSV bij de keel pakken om te kijken of er nog wat te halen valt.

 

Daar kunnen we kort over zijn. Niks. Tweede helft kabbelt wat voort SSV prikt er nog 3 binnen en geloven het verder wel en DWO kan niet beter. Gelukkig weet Pree nog een relletje te schoppen na een vermeende trap na. Ik zag het niet, maar we geloven Pree op zijn woord. Hierna besluit Nikos er maar een eind aan te breien en das maar het beste ook.

 

 

Conclusie: wederom niet. Komende zaterdag geen program, dus even tijd om de koppen leeg te maken en dan gaan we  over twee weken op bezoek in de Boenze Boogerd.  Eens even kijken of we daar nog wat punten kunnen sprokkelen.
En de pen gaat naar Ronny

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!