Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kwadendamme/Hoedekenskerke 2- DwO'15 3

ST Kwadendamme/Hoedekenskerke 2

2 - 2

DwO'15 3

Niek Witkam (schot)

Competitie

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 04

Datum

22 oktober 2016 12:30

Accommodatie

Sportpark Wolfaartsdijk
Sportweg 4
4471RP
WOLPHAARTSDIJK
tel. 0113-581666

Wedstrijdverslag Kwadendamme/Hoedekenskerke – DwO’15 3

Opnieuw een zonnige zaterdag om lekker te gaan voetballen, in principe met 13 man vertrokken.

Wilco, Erik B, Matthieu en Cor verkozen de warming te doen door naar Kwadendamme te fietsen, het leek ons een goed idee om onze tassen aan Berend mee te geven, dan weet je immers zeker dat alles en op tijd en op de goede locatie terecht komt, of toch niet bleek al snel.

Om iets over twaalven was iedereen aanwezig behalve… precies Berend dus, uiteindelijk kwam deze samen met Niek pas om half één aangekakt en dat bleek niet de enige verrassing te zijn want opeens stonden er nog een paar spelers die ik nog nooit bij deze selectie gezien had, wie had dat nou weer geregeld?

Kortom er was de nodige frustratie voorafgaand aan deze match, dus getergd en zonder een fatsoenlijke warming up begonnen en wellicht was dat de oorzaak van de penalty die terecht door de prima fluitende scheids gegeven werd, onze rechtsback waarvan de naam me even ontschoten is, ging veel te wild het duel aan in de zestien. Gelukkig hadden we vandaag een uitstekende goalie die naast het stoppen van de penalty ook de rebound wist te keren. Toch kwamen we op een 1-0 achterstand, de thuisploeg kreeg legio kansen maar vergat deze te benutten en tot kort voor tijd was het zelfs 1-2, zou het dan toch gaan gebeuren dacht iedereen.

Maar toen bedacht de andere leider om te gaan wisselen met de linksback en tsja die stapte net iets te gretig in maar had geen bal en was zijn man kwijt, dat leverde uiteindelijk de terechte 2-2 op

Volgende week naar Hansweert en ik weet zeker dat ik niet op de fiets ga en ik heb ook al begrepen dat Berend er niet is dus dan moet het goed komen lijkt me.

Man of the match: Rob de Baar

Topscorer tot nu toe: Marcel de Pree

Het volgende verslag wordt door Erik Bauer geschreven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!