Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

28 juli 2020 23:00


De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.

Door de coronacrisis was het lange tijd onduidelijk of de Borsele Sloepoort Cup dit jaar door kon gaan. De organisatie van het jaarlijkse voorbereidingstoernooi heeft verschillende maatregelen genomen, waardoor er gewoon gevoetbald moet kunnen worden. Zo zit er een half uur tussen de aftrap van twee wedstrijden, is de entree gratis en kunnen op de complexen van Nieuwdorp, Patrijzen en DwO’15 alle ingangen gebruikt worden. Er mogen op één complex maximaal 250 toeschouwers aanwezig zijn. Vol is vol, laat de organisatie weten.

EÉN WEDSTRIJD

Op 12 augustus wordt in Nieuwdorp om 18.45 uur afgetrapt, met het duel tussen tweedeklasser Oostkapelle/Domburg en het één niveau hoger acterende Terneuzense Boys. Een half uur later, om 19.15 uur, begint op het andere veld het duel tussen derdeklasser Zeelandia Middelburg en tweedeklasser Serooskerke. Drie dagen later, op zaterdag 15 augustus, speelt Oostkapelle/Domburg tegen Zeelandia Middelburg en is Serooskerke de tegenstander van Kloetinge onder 23. Dat laatste team speelt dus net als Terneuzense Boys maar één wedstrijd op de Borsele Sloepoort Cup.

Die dag worden op het veld van Patrijzen in ’s-Heerenhoek de eerste wedstrijden in poule B1 gespeeld. Patrijzen-Philippine en RCS-Kapelle zijn daar de duels. De teams in poule B2 – De Meeuwen, Nieuwdorp, VCK en HVV’24 – spelen op 15 augustus ’s middags in Nieuwdorp. Een week later spelen de winnaars en de verliezers van zowel poule B1 als poule B2 tegen elkaar, in Nieuwdorp. De duels in poule C, met de deelnemende teams MZVC, DwO’15, VC Vlissingen zaterdag en Wolfaartsdijk, komen op woensdag 19 augustus voor de eerste keer in actie in Nieuwdorp. Hun plaatsingswedstrijden worden drie dagen later afgewerkt op het veld van DwO’15.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!