26 oktober 2019 14:30

Onbekend

Hierbij het verslag van Clinge

Clinge biedt lang weerstand, maar verliest van koploper

Op een winderig en zonovergoten sportpark Malpertuus werd door de matadoren helaas verloren van de koploper met 3-5. Dit was onnodig, maar zoals zo vaak dit seizoen valt de bal vaak de verkeerde kant op.

De gladiatoren onder leiding van de sigaretloze trainer, Billy, begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. In de eerste helft zag het ernaar uit dat onze Clingse helden voor een stunt zouden gaan zorgen door goed combinatievoetbal te combineren met de dodelijke precisie van spits, Davey. Dit leidde al snel tot de 1-0 op sportpark Malpertuus. Dit was het moment om door te drukken voor het zaterdagelftal, maar helaas was de eindpass vaak net niet goed. De koploper bewees vandaag een echte counterploeg te zijn en dit leidde door één van de spaarzame counters in de eerste helft tot de 1-1. De sterk keepende, Sander, kreeg de bal door zijn benen en de bal rolde tergend langzaam de goal in. Op slag van rust werd er goed doorgezet door onze tandem op het middenveld, Jerzy en Morcus, en na een mooie voorzet van Koena scoorde Davey de verdiende 2-1 ruststand.

In de tweede helft werd het helaas van Clingse kant iets slordiger en daardoor kwam DWO 2 steeds beter in zijn spel. Dit resulteerde na 20 minuten in de tweede helft dan ook in de 2-2. Helaas liepen ze daarna vrij simpel uit naar 2-5. Het slotakkoord was voor Davey met een hattrick, 3-5. Deze uitslag was best vertekend, maar helaas valt de score dit seizoen bijna elke week de verkeerde kant op.

Volgende week: Nieuwe ronden, nieuwe kansen

Wij willen graag op Drankenhandel Pluym B.V. en Craft Lounge De Biecht bedanken voor het sponsoren van onze nieuwe tenues & tassen.