Onbekend

Opstelling

Hierbij het verslag van FC Axel

Vandaag stond de derde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer uit naar DwO'15 2.

Nadat wederom de helft van de selectie in Ovezande stond in plaats van Driewegen (zelfs na een duidelijke waarschuwing...) konden we aan onze pot beginnen..

Wedstrijden tegen DWO staan de laatste twee jaar garant voor vurige duels, en ook deze behoorde daar zeker toe..
Het eerste kwart van de wedstrijd was duidelijk voor de tegenstander. We kwamen niet aan voetballen toe waar dat DWO wel lukte..

Dit resulteerde al snel in de 1-0. Kleine Kers werd op rechts voorbijgesneld door zijn directe tegenstander, die voor kon geven op de trefzekere spits. Helaas bleek Shag in dit geval geen reddingsboeije..

Gelukkig werd niet veel later Danilo in de diepte aangespeeld waarna hij omvergetrokken werd door de keeper in de 16..met Mucker garantie op 1-1 👌🏼

Vanaf dat moment ging het steeds meer gelijk op. Pas na rust wist DWO de ban te breken en de 2-1 te maken en liepen we achter de feiten aan.
Herry probeerde met een zondagsschot de keeper nog te verschalken maar de bal ketste via de kruising terug het veld in.

Uiteindelijk wist Sander DP (google dat maar eens..) met een frommelgoal de 2-2 binnen te werken.

Het was ongemeen spannend en de emoties liepen af en toe ook hoog op. Zeker omdat de scheidsrechter de wedstrijd niet altijd even goed in de hand had werd het soms wat vervelend.

Helemaal vervelend werd het dat DWO uiteindelijk uit een vrije trap de 3-2 wist te maken. Tevens de eindstand.

3 gespeeld 0 punten. We hadden ons er meer van voorgesteld!

Nu een weekje rust en dan kunnen we ons opladen voor Luctor 4 thuis!