Competitie

4e klasse B

29 september 2018 14:30

Onbekend

De 2e competitie wedstrijd stond op het programma en dit beloofde gelijk een zware pot te worden tegen Vrederust. Van dit team hebben we vorig seizoen gewonnen en verloren dus we wisten wat ons te wachten staat en dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.

Selectie DwO:

Martijn Witte, Jonathan Gelijnse, Jeroen boer (45é min Patrick Hoekman) , John Sommeijer, Jeroen Koeman, Kenny Braamse, Pieter de Vos, Niels van Geystelen (25é min Mitchel Moison), Rik Witkam, Kai Dekkers, Joel Danielse.

Vandaag stond de wedstrijd onder leiding van M. de Boer, voor velen een bekende. Rond 14:30 floot de Boer om de wedstrijd te starten. Gelijk was Vrederust fel en gevaarlijk, zo was er na een misverstand op het middelveld van ons en kreeg Vrederust de bal. Gelijk werd de spits van Vrederust opgezocht en scoorde ook gelijk de 0-1 na 2 minuten spelen. Na een aantal minuten spelen kreeg Joel de bal en probeerde het eens van afstand. Hierbij liet de keeper van Vrederust hem van zijn handen glijden maar herstelde zijn fout waardoor Vrederust met de schrik vrij kwam. Niet veel later werd er een overtreding op Vrederust gemaakt waardoor hun een snelle vrijetrap benutte en ze werd er een speler de hoek ingestuurd, deze gaf een voorzet waardoor de bal er bij de 2e paal werd ingekopt, nu stond DwO 0-2 achter binnen een tijd van 10 min. DwO wist dat het de aansluitings treffer moest maken en dat gebeurde dan ook. Op aangeven van Rik werd Joel weggestuurd en omzeilde de doelman en maakte de 1-2. Helaas raakte Niels na 25 min spelen geblesseerd en vlak hierna werd de 1-3 gescoord. Op slag voor rust scoorde Vrederust de 1-4.

In de 2e helft werd ontstond er gelijk weer een kans voor het uitspelende team maar na een goede ingreep van Patrick werd deze kans gekeerd en kwam er een corner. Maar helaas werd de corner er ingeschoten 1-5. DwO speelde in de 2e helft stabieler en kon Vrederust beter tegenhouden, ze kwamen er niet veel meer doorheen en zo creëerde DwO ook weer wat kansen en ging het beter voetballen. Alleen werd het na 20 min spelen in de tweede helft 1-6 en dit was tevens ook de eindstand.