Scheidsrechter

Pijper, J.A.A. de

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 5 december nam SVD/VVV het op tegen Vlissingen. Het beloofde een zware pot te worden tegen het goed spelende Vlissingen dat 2e staat. SVD/VVV ging de wedstrijd met vol vertrouwen in na het zwaarbevochten punt van vorige week tegen de Noormannen.

Het elftal begon met deze opstelling aan de wedstrijd:

Keeper: Rob

Verdediging: Michael, Patrick, Hendrik en Kevin

Middenveld: Mitchel C (70e Tim), Kenny, Mitchel M, Mike (45e Youri) en Kai

Spits: John

Wisselspelers: Tim, Youri en Niek S

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. Na ongeveer 10 minuten was het toch Vlissingen dat het initiatief nam en SVD/VVV kwam onder druk te staan. Vlissingen werd aanvallend een stuk sterker. Er volgde hierdoor ook veel kansen. Een afstandsschot van Vlissingen raakte de onderkant van de lat en leek een doelpunt te zijn. De scheidsrechter dacht hier gelukkig anders over, dus kon SVD/VVV stand houden. Dat het nog 0-0 stond kwam ook mede dankzij de goed staande verdediging en middenveld. Aanvallend was er in de eerste helft niet veel in te brengen.

Ruststand: 0-0.

SVD/VVV kwam de kleedkamers weer goed uit om de 2e helft te hervatten. Alles stond goed er kwam alleen wel 1 wissel aan. Mike werd gewisseld en Youri kwam voor hem in de plaats. Rond de 70e minuut werd Mitchel C gewisseld en kwam Tim die terugkomt van een blessure op zijn plaats. SVD/VVV ging verder waarmee ze begonnen waren, namelijk goed verdedigen. Dit werd goed volgehouden tot dat ongeveer in de 75e minuut het net werd gevonden door Vlissingen. 0-1. SVD/VVV kreeg nog 1 kans door een hard schot van Kenny. Deze wist alleen net niet genoeg te dalen om het netje te laten bollen. Vlak voor tijd wist Vlissingen met een rommel goal nog de 0-2 binnen te werken. Dit werd ook de uitslag van vanmiddag.

Zaterdag staat de wedstrijd tegen Wolphaartsdijk op het programma. Het zou mooi zijn als we met nog een overwinning de winterstop in gaan.