Scheidsrechter

Heiningen, L. van

Onbekend

SVD/VVV hard onderuit tegen vv Bevelanders... (7-2)

Vandaag de wedstrijd tegen rood/zwart op het programma voor de manschappen van Jack Wijnands. De volgende spelers moesten proberen een goed resultaat mee terug te nemen naar Zuid-Beveland

Rob, Patrick, Michael (60e min. Jay (70e, min Kevin), Jeroen (35e min. Mike VI), Mitchel, Jarno, Hendrik, Kenny (C), Kai, Mitchel C en John

Na 5 minuten spelen kreeg de thuisploeg al twee keer de kans om vanaf een vrije schop de score te openen. De derde poging vanaf de flank was na amper 10 minuten spelen dan ook kassa. Goalie de Baar kon het schot onvoldoende parreren, en de bal viel prompt voor een vrijstaande speler van Bevelanders. Laatstgenoemde wist uiteraard wel raad met dit buitenkansje (1-0). Na de 1-0 wisten de gasten met vlagen aardig voetbal op de mat te leggen, toch was de thuisclub in de aanvalslinie levensgevaarlijk. Dit resulteerde dan ook in een tijdsbestek van luttele minuten tot een ruimere voorsprong van 3-0. Doelman de Baar mocht blij zijn dat hij na een tackle met geel mocht blijven staan, de penalty werd echter onberispelijk binnen geschoten door de eerder gevloerde John Versvijver. De overige goals werden allen op zeer kinderlijk eenvoudige manier weggegeven waardoor het bij rust prompt 5-0 stond... Wedstrijd gespeeld en trainer Wijnands probeerde ondanks de dreigende afstraffing rustig te blijven evalueren in de rust. Met wat omzettingen hoopte de zuid-bevelandse brigade de schade te beperken. Na rust een wat stabieler SVD/VVV dat uiteindelijk zelfs nog twee maal het netje wist te vinden. Eerst was het Dekkers die met zowel een fraaie actie als schot de doelman wist te verschalken. En in de slotminuten wist ook John z'n doelpuntje nog mee te pikken. Helaas wist ook de thuisploeg nog twee maal het net te vinden en eindigde de wedstrijd een forse 7-2 nederlaag.