12 september 2015

Accommodatie

Onbekend

Na de slechte start van vorige week moesten we nu afreizen naar Heinkenszand, dit deden we met de volgende spelers : Rob, Patrick, Kevin D, Mitchel C, Kenny ,Niek, Maik, Kai, Tim, John, Hendrik, Mitchel M, Gert, Sander

Voor Heinkenszand was het de eerste wedstrijd van de competitie. De aftrap was om 14:30. De eerste grote kans was na 3 min voor HKZ, een speler kon door het midden door lopen naar het doel, maar door goed keeperswerk van Rob werd de kans teniet gedaan. Toen ging SVD/VVV beter voetballen, al snel kregen we een paar grote kansen waaronder John in de 5 minuut die net naast ging en een schot van Kai. Toen in de 17e minuut een speler van hkz over de benen van Hendrik viel, zag de scheidsrechter daar een penalty in. Deze werd tegen gehouden door de goed keepende Rob. In de 20e minuut kregen we een vrijetrap op eigen helft, deze werd genomen door Patrick. De bal werd vervolgens uit de lucht geplukt door John die de bal op de borst aannam en knap uit de draai op doel schoot. De keeper redde fraai! Na nog een paar goede kansen te hebben gehad gingen we rusten met 0-0

De 2 helft.
We gingen weer voortvarend van start al snel leidde dat tot de 0-1. Een voorzet van Tim werd van dichtbij binnen geschoten door John. Daarna ging hkz de druk op voeren. Dit leidde tot een tweede penalty voor hkz, maar die werd eveneens gemist! Na 80 minuten voetballen kregen wij een vrijetrap vanaf de rechterkant die werd genomen door Tim. De bal werd in het 5 meter gebied gebracht en door een scrimmmage kon Mitchel C de 0-2 van dichtbij binnen schieten! Toen ging hkz nog meer de druk opvoeren en daar volgde dan uiteindelijk ook de 1-2 uit. Gelijk na de aftrap gaf Tim een crosspass in de diepte op het duo Mitch en Mitch. Mitchel M wist de bal met precisie te verlengen waardoor wederom invaller Mitchel C in doelstelling werd gebracht om vervolgens de bal achter de keeper van hkz te werken 1-3! Dit was tevens de eindstand. Een mooi resultaat door hard werken en goed voetbal!

Scheidsrechter: Dhr. Pijper