Scheidsrechter

J. Moison

Onbekend

Opstelling

Vandaag was het de beurt aan de mannen van vv Biervliet om een bezoekje te brengen aan de gladiatoren van DwO 2. Drie weken geleden waren de rollen omgedraaid en bezocht de Zuid-Bevelandse equipe het pittoreske Zeeuws Vlaamse land. Het zou destijds de wedstrijd worden van Rik Witkam die dienstdoende middag goed was voor 3 treffers.

Nadat jarige job RdW (doos Croissantjes) in samenwerking met Maik VI (Kaas) de spelers een overheerlijke lunch voor aanvang had weten voor te schotelen, spoedde de selectie zich niet veel later richting de catacomben voor het tactische praatje van Remon V. In aanloop naar de match toe echter de nodige problemen wat invulling van de spitspositie betrof.... Zowel Goalgetter John S als mede collega spits Cas Geleynse van Forza 2 leken donderdagavond hun vaste plekje te moeten afstaan ten behoeve van het eerste elftal. Gelukkig zou later blijken dat Cas toch nog 45 minuutjes mee kon spelen binnen de gelederen van coaches Colin V en Jan S. De volgende spelers werden op donderdagavond uit de hoge hoed getoverd voor deze middag:

Rob, Hendrik, Gert, Jeroen, Jarno,Maik (46e min. Michael), Nathan (c), Remon (60e min Dennis), Cas en Rik (35e min. Niek Stoop)

DwO begon ver ondermaats aan de eerste 45 minuten en zou dit vol weten te houden tot aan de rust.... Het waren de gasten die het beste van het veldspel vertoonden op de bij vlagen moeilijk te bespelen groene mat (of lag het niet aan de mat?). Echter de beste kansen kwamen wel op conto van DwO'15. Nadat al enkele goede mogelijkheden niet benut werden door de thuisploeg sloeg de David Luiz van DwO'15 beter bekend onder de naam Cas Geleynse toch genadeloos toe! Na een laatste breedte passje van voorstopper Gert schoot de spits onberispelijk binnen (1-0). Nadat Biervliet een 100% kans op de gelijkmaker liet liggen floot dienstdoende leidsman Johny M. voor de rust. Uiteraard een hoop gemopper in de rust bij de manschappen van DwO'15, want van een goed geoliede machine was totaal geen sprake... Spits Cas werd bedankt voor z'n doelpuntje en werd (weer) vervangen door Rik W. Na rust kwam de thuisploeg ietsje pietsje beter voor de dag, al was het veldspel bij vlagen wederom niet aan te gluren... Een vroege tweede treffer vlak na rust, bracht gelukkig wel de nodige verlichting voor de thuislploeg. Het was invaller Niek Stoop die na een subliem steekpassje van Remon een 100 % kans in de schoot geworpen kreeg. De inwoner van Ovezande faalde oog in oog met de doelman niet, en de thuisploeg zat zodoende op de spreekwoordeljke rozen (2-0). Tien minuten later werd de wedstrijd defintief in het slot gegooid nadat Hendrik raak kopte in de winkelhaak op aangeven van Maik VI. De de thuisploeg wist uiteindelijk ook nog een (ietwat geflatteerde) 4e treffer op het defecte scorebord te zetten. Wederom was het Stoop die met een kop/schouderbal de score nog groter liet uitvallen deze middag!
Al met al een ondermaatste vertoning deze middag van de mannen van Forza 2, maar ondanks dat werden er wel weer gewoon drie puntjes toegevoegd aan het totaal en houdt de equipe de droom van "de platte kar" nog steeds volop in leven! Volgende week reist de (mede) koploper af naar vv Zaamslag.

Verslaggever: Hendrik B