Onbekend

Opstelling DwO'15 2

Slechte eerste helft wordt DwO fataal...

Vandaag mocht DwO'15 aantreden in en tegen Fc Axel. Na een voorspoedige reis werd om kloklslag 3 uur afgetrapt op een niet al te best biljartlaken... De volgende spelers moesten de ongeslagen status een vervolg geven;

Goalie: De Baar Defensie: Michael, Floris (46e min. Gert), Jarno, Jeroen Middenveld: Nathan, Hendrik, Mike VI, Niek S (23e min. Niels B) Aanval: John en Remon
Vandaag geen aanwijzingen van coach C. Vermeule.. De onfortuinlijke inwoner van Ovezande werd afgelopen week geopereerd en revalideert sindsdien van een zware knieblessure die hij eerder dit jaar opliep. De honeurs werden deze middag dus alleen waargenomen door coach Jan Schreurs.  De thuisploeg kwam zeer voortvarend uit de startblokken en binnen een minuut werd de score al geopend... Een hard schot van randje 16, bleek doelman de Baar te machtig (1-0). Een fikse domper voor de gasten die een groot gedeelte van de eerste helft behoorlijk overrompeld werden door een gretig, jong en goed spelend Fc Axel. Na een kwartier spelen werd de schade nog groter, nadat één van de Axel spelers na het fijnere kap- en dribbelwerk zeer beheerst de bal met een lage schuiver in de korte hoek deponeerde.. (2-0). DwO moest nu vol in de achtervolging om de schade te repareren, maar eigenlijk was de ploeg nauwelijks bij machtte om iets te forceren. Toch was het goalgetter John die de spanning weer terug in de wedstrijd bracht met een knap afstandschot (2-1). Helaas was het wederom de thuisploeg dat behoorlijk de lakens uitdeelden, en het duurde dan ook niet lang voordat nummertje 3 in de netten achter de Baar lag. Ditmaal werd opnieuw een afstandschot omgezet in een doelpunt en was de marge plots weer twee... Of het nog niet erger kon vloog een van richting verandert schot via de muur voor de vierde maal achter de DwO'15 doeman (4-1). En tot overmaat van ramp werd het opslag van rust ook nog 5-1. Flink gedesillusioneerd zochten de DwO'15 manschappen de kleedkamer op. In feite leek de wedstrijd wel een eind beslist, maar toch werd besloten om de mouwen flink op te stropen, zodat pijnlijke dubbele cijfers deze middag voorkomen zouden gaan worden. In de rust verving Gert de moegestreden Floris, en startte de DwO'15 formatie ditmaal, in tegenstelling tot de start van de eerste 45 minuten, prima! Fc Axel werd achteruit gedwongen en John schoot voor de tweede maal deze middag raak na defensief geklungel achterin bij de thuisploeg. Kansen op de 5-3 werden vervolgens niet benut, en de thuisploeg sloeg wel toe na één van de schaarse counteraanvallen na rust 6-2. Toch redde John nog de spreekwoordelijke eer met wederom een treffer en waren er wederom nog kansen op zelfs meer (6-3). De prima fluitende scheidsrechter breide er na dik 90 minuten een eind aan.

DwO'15 liet deze middag na om wederom tot een goed resultaat te komen. Een zeer ondermaatste eerste helft zou de equipe uit Ovezande/Driewegen deze middag fataal worden, want in de tweede helft liet de zuid-bevelandse ploeg wel zien Fc Axel z'n wil op te kunnen leggen. Helaas mocht dit niet baten en keerde de formatie puntloos, maar zeker niet pintloos huiswaarts.
Aanstaande donderdagavond komen de manschappen van Clinge op bezoek op sportpark de fazant. Het is te hopen dat de mentale dreun niet te lang in de koppies blijft hangen van de spelers...

Kaarten: geen Vlagger: RdW Reporter: HB