1e wedstrijd van seizoen 2017-2018 DwO'15 trapt voorbereiding af met overwinning

DwO'15 1

4 - 0

FC Dauwendaele 3

12 augustus 2017 14:30

Onbekend

Met een hoop nieuwe gezichten binnen de selectie en staf, is DwO'15 de voorbereiding van voetbalseizoen 2017/2018 alleraardigst begonnen. Met een 4-0 overwinning op Dauwendaele 3 was de eerste (oefen)overwinning van deze voetbaljaargang een feit.

Het nieuwe trainersduo Marvin Paauwe en assistent Kees Goeman kwamen tot de volgende wedstrijdselectie op deze zonnige zaterdagmiddag; Tim (45e min. Rob), Roy (45e min. Hendrik), Jeroen, Kevin, Nathan (45e min. Gert), Pieter, Frank (45e min. Kai) Ewout, Mitchel, (45e min. Alwin) Pinto en Joel
Voordat echter met de warming-up werd begonnen, zorgde de nieuwbakken teammanager Kenny Braamse voor een heuse wedstrijdlunch!

Met 5 trainingen in de benen mochten de DwO'15 spelers deze middag aantreden tegen de strijders van Fc Dauwendale. De geelhemden hadden tot op deze zaterdag slechts 2 trainingtjes in de benen, en dit zou deze middag ook wel enigzins zichtbaar worden. Het krachtverschil was deze wedstrijd iets te groot en de manschappen van DwO'15 wisten uiteindelijk met een 4-0 overwinning van het veld te stappen. De nieuwkomers gaven de Atletico formatie deze middag vooral kleur, aangezien alle doelpunten door de nieuwe debutanten werden verzilverd! Frank Oostdijk wist voor rust twee maal het netje te vinden, na tweemaal aangeven van Pinto en ook Joel Danielse deed met een treffer nog een duit in het zakje. Het slotakkoord was na rust opnieuw voor Pinto, die met een goed schot in de korte hoek de keeper kansloost liet! Dat Joel na rust een pingel niet wist te benutten kon de pret niet meer drukken voor de manschappen uit Ovezande/Driewegen.

Voor beide teams een nuttig optreden deze middag, en de eerst volgende duels van DwO'15 zullen volgende week zaterdag worden gespeeld op sportpark Nieuwdorp tijden het BSC toernooi om 14.30 uur.
TIjdens de presentatiedag op 9 september zal nog wat dieper worden ingegaan op de nieuwe gezichten binnen DwO'15. U heeft inmiddels al wat nieuwe namen kunnen lezen, maar feit is dat er tijdens de presentatiedag nog enkele nieuwelinge uit die alom bekende helicopter zullen stappen op het hoofdveld! De helicopter blijkt dit seizoen bomvol te zitten kan ik u alvast verklappen!