Accommodatie

Onbekend

Opstelling

In het 1e weekend van november stonden de blauw-witten van Arendskerke op het programma.

Werd het dit weekend een makkelijke of moeilijke wedstrijd. Er lagen op papier in ieder geval kansen. Hoewel arendskerke 6 punten meer heeft. Was een overwinning wel wensenlijk om de aansluiting bij de middenmoot te krijgen.

Eenmaal aan de warming-up begonnen na een bakje koffie of een extrannetje. Vroegen wij ons af of de mannen van arendskerke wel zouden komen opdagen. Johnny van het duo J&J, gaf aan dat deze blauw-witte garde vaak laat aankomen en dit bleek ook wel. Nog geen 10 minuten voor het begin van de wedstrijd kwamen ze het veld op. Waarschijnlijk onder het mom van verspilde energie vooraf is zonde.

Het leiding gevende duo zette de speler weer op hun plaats en vandaag zonder de enige roodhemd uit de selectie. Gert had schoolverplichtingen. Maar volgende week kunnen we weer over hem beschikken. Tegen de roodhemden van Spui. Dus het 1e wat ter sprake kwam speel niet naar die blauw-witte.

De scheid van vandaag was de in opleiding zijnde L. Bosselaar.

De start van de boys van DwO'15 was zeer goed de bal kwam in het begin van de wedstrijd iets gelukkig bij maik die hem fraai binnen schoot. (Karin kwam helaas net iets te laat om deze mooie goal van haar jongste telg te zien). Arendskerke was in het begin niet gevaarlijk en Roy kopte na een prachtige voorzet van Maik de 2-0 binnen. BAM Was dit het teken voor 2e overwinning. Zoals het spreekwoord zegt niet de huid verkopen voordat de beer geschoten is.

Na een bakkie thee floot Louran voor de tweede helft. En nog voor de lucht uit zijn longen was lag de 2-1 al in het goal. Na het niet weg krijgen van de bal uit het 5 meter gebied viel de bal gelukkig voor iemand zijn voeten die de kans niet ongebruikt liet. Zou dit de voorbode zijn.... Voetballend leek het de 2e helft eigenlijk nergens mee op. Na 20 minuten in de 2e helft viel de 2-2. Ga je dan voor de winst of koester je het gelijkspel. De laatste 25 min. viel er helaas of gelukkig niet meer veel te beleven en floot de goed leidende scheids voor het eind van de wedstijd.

Gezien de eerste helft hebben we te weinig gekregen maar met het oog op de tweede helft niet meer dan een punt. Alleen met een punt schieten we weinig op. Na onze wedstrijd gekeken naar het 1e wat een spiegelbeeld was van onze wedstrijd. Een belabberde 1e helft en een top 2e helft. Zij wiste te winnen van spui met 4-2.
Nu mogen wij voldende week naar spui, en gaan we ervoor om de 3 punten mee terug te nemen naar zuud-beveland.