N. Van Zunderen

Onbekend

Opstelling

Iedereen heeft de kater van vorige week weer achterig zich gelaten.
LEBO 2 stond immers sinds lange tijd weer eens op het programma. De laatste keer was weer al 5 seizoenen geleden toen nog op de zondag. Het gedegradeerde lebo 2 was een gevaarlijke tegenstander wat 3e op de ranglijst stond achter Apollo en Zaamslag. Deze ploegen waren tegoet voor het team van #J&J (Johnny en Johan).

Om de wedstrijd van vorige week niet helemaal te vergeten speelde we in het Zwart.
(na de laatste stukken van het tenue bij elkaar gezocht te hebben begonnen aan de warming-up)

De technische staf had een niet compleet fitte selectie, enkele spelers gaven vooraf al aan mogelijk geen hele wedstrijd te kunnen spelen, maar lieten hun team natuurlijk niet in de steek.
Door de afwezigheid van Ramon konden we nu al weer de 4e keeper welkom heten.

Welkom Rob.
Ja dat Rob onder de lat stond was geen verrassing vorige week Man van de wedstrijd bij het 3e en dan lonkt het 1e. Maar dan natuurlijk eerst via het 2e.

De spelers betrede het veld onder toezicht van de spelers van het 1e die trouw kwamen kijken.
Het spelbeeld vond zich vooral op het middenveld af met af en toe wat speldenprikjes naar de de doelmannen. Een arts zou hier zijn boterham niet mee kunnen verdienen.
Maar coach Johan had er in de voorbereiding flink op gehamerd let op die eerste minuten en verbeterprotocolen. Deze waren niet nodig maar toch viel er een goal in de eerste helft.
Een schot(zondags #vroeger) van +- 20 meter zeilde over Rob. En net voor rust viel de 0-2 een voorzet/schot van de achterlijn viel binnen. "AI" kwam dit nog goed in de tweede helft.

Na de thee achter de kiezen en de gebruikelijke wissels die een streepje hadden gekregen. Werd er scherp gestart aan de tweede helft.
Een beter spelend DwO kreeg zijn kansen en een opgeladen Verboom liet het net bollen in de 70 min.
Er kwamen van beide kanten nog kansen die door iedereen gemist werden. Scherpte was er af.
Maar het verlossende doelpunt van beide kanten bleef uit dus spannend tot de laatste min.

Had er meer in gezeten Ja misschien maar hoop doet leven.
Maar Lebo klimt door deze overwinning naar de tweede plek.

Nu klaarstomen naar de volgende Pot dan komen de blauw-wit gestreepte boys van Arendskerke naar Ovezande.

Het 1e deed het beter en rijgde MZVC aan de degen. Die ontmoeten straks Spui waar wij die week erop naar toe mogen.