Scheidsrechter

Belzen, B. van

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Vv Domburg kwam op bezoek in Driewegen, de eerder ontmoeting op Walcheren eindigde destijds in een 3-1 overwinning voor de blauw/witten. Vandaag de terugkeer van oud SVD'er Rudy Zegers op Driewegen. Tegenwoordig actief als speler bij Domburg 2 en vandaag dienstdoende vlagger bij het vlaggenschip van Domburg.

Voor het laatst dit seizoen trommelde het technisch duo de volgende spelersgroep uit de hoge hoed; Ramon, Jarno, John, Hendrik, Jeroen (30e min. Ralf), Patrick, Menno (65e min. Mitchel C.) Nathan, Mitchel, Ewout en Roy (75e min. Nicky)

De wedstrijd stond onder leiding van de jonge scheidsrechter van Belzen uit Kapelle. De leidsman zou de wedstrijd deze middag in prima banen weten te leiden.
Nadat de pupil van de week doeltreffend uithaalde, ging de wedstrijd van start. Het waren de gasten die brutaal het initiatief namen op Sportpark Driewegen en zodoende ook de gehele eerste helft zouden domineren. Na 20 minuten spelen brak spits Maranus voor de gasten de ban. Met een knap schot van randje 16 wist hij de korte hoek te vinden en stond het geheel terecht 0-1 voor de gasten. De thuisploeg kwam er het eerste tijdsbedrijf simpelweg niet aan te pas, en het was dan ook vooral aan doelman Koens en het missen van scherpte bij de Domburg spelers te danken dat het voor rust slechts 0-2 stond. De tweede treffer viel na een half uur spelen, en mocht er ook zijn. Een afstandschot vloog fraai buiten bereik van doelman Ramon in de netten (0-2). vv Domburg overklaste de thuisploeg op alle fronten en het bakje thee kwam voor velen aan DwO'15 zijde dan ook als een verlossing. In de rust werd er uiteraar hevig geanalyseerd.... Nadat alle neuzen weer de zelfde kant op leken te staan, begon een ieder weer met vol goede moed aan de tweede 45 minuten. Toch werd de wedstrijd al vroegtijdig in het slot gegooid nadat de man in vorm aan Domburg zijde Maranus met een prachtige uithaal in de kruising de 0-3 aantekende. Ook in deze tweede helft was Domburg veruit de betere van de twee, en wisten de gasten nog (slechts) 4 x het doel te vinden... DwO'15 redde de spreekwoordelijke eer met doelpunten van John (1-4 kopbal) en Mitchel Claessens (2-6). Het slotakkoord was wederom voor de gasten en zodoende kreeg de thuisploeg in de laatste wedstrijd bij een eindstand van 2-7, een flink pak rammel te verwerken... Helaas beleefden te veel spelers deze middag aan DwO'15 zijde een behoorlijke off day. Waar DwO'15 dit seizoen vaak slechts kleine nederlagen te verwerken kreeg,, was hier vandaag helaas geen sprake van... Met een 2-7 nederlaag mocht de thuislploeg namelijk nog bepaald niet klagen deze middag. Toch mogen we ook zeker het spel van de blauw/witten niet te kort doen, de walchenaren kwamen behoorlijk goed voor de dag deze middag in Driewegen.

En zo eindigt het seizoen aan DwO'15 zijde helaas toch nog wat in mineur. Echter mogen  we als DwO'15 zijnde toch terug kijken op redelijk positief verlopen seizoen. Na afloop werd het trainersduo Serge en Hans bedankt voor de bewezen diensten van dit seizoen en bleek de laatste wedstrijd van dit seizoen tevens de uitzwaaiwedstrijd te zijn geweest van middenvelder Ralf de Meij. De inwoner van Ovezande verkiest een maatschappelijke carriere boven het amateurvoetbal bij DwO'15, en zal zich gaan vestigen in het midden van het land.

Volgend seizoen medio september, zullen we weer terugkomen met nieuwe leden in de technische staf en eerste selectie! De transfergeruchten gaan nu al hevig rond op Driewegen en omstreken. Het zal voor velen weer de prangende vraag zijn wie er dit seizoen allemaal uit die befaamde helicopter tijdens de presentatiedag op sportpark de Fazant weet  te stappen!?

Scheidsrechter: Dhr. van Belzen