Onbekend

Opstelling DwO'15 1

Vandaag reisde de hoofdmacht af naar Vlissingen. Zeelandsport was de opponent op deze zonnige,- en winderige zaterdagmiddag. Vooral de wind zou deze middag een overheersende rol gaan spelen in dit duel.  Ook deze week weer een hele puzzel voor het trainersduo aangezien Ralf en Kevin zich (nog) in de ziekenboeg bevonden en ook Patrick deze middag ontbrak. De volgende spelers wisten wel aan te treden;
Rob, Jeroen (c), John, Michael, Jarno, Hendrik, Menno (65e min Nicky V.), Nathan, Mitchel C.(55e min Ewout), Mitchel M. en Roy (75e min. Cas)
De pot van deze middag stond onder leiding van een jonge scheidsrechter, die de wedstrijd deze middag in prima banen wist te leiden. Onder toeziend oog van een aanzienlijk meeafgereisde DwO'15 supporterschare, mochten de bezoekers de aftrap verzorgen. Het was de thuisclub dat voor rust het betere van het veldspel had. Binnen 10 minuten wist de thuisploeg dan ook al de score te openen. Een compleet vrijstaande Zeelandsport speler kreeg de bal op een presenteerblaadje, en kopte dan ook onberispelijk raak (1-0). DwO'15 had het in deze eerste 45 minuten lastig en wist slechts sporadisch voor de Zeelandsport doelman te verschijnen. Echt grote wapenfeiten van DwO'15 zijn dan ook niet te noemen voor de thee. Helaas voor DwO'15 wist de thuislcub ook nog voor rust de score te verdubbelen. In een één op één duel werd doelman de Baar uiteindelijk geklopt en keek de zuid-bevelandse equipe plotsklaps tegen een 2-0 ruststand aan.

De tweede helft leek op een copy van vorige week tegen vv Noormannen. Ditmaal was het DwO'15 dat de rood/witten van Zeelandsport compleet vast wisten te zetten op eigen helft. Gedragen door de wind ging DwO'15 naarstig op zoek naar een treffer. Na ruim een uur spelen wist spits Roy Ars de bal achter de doelman te schieten, nadat de sluitpost van de thuisploeg de bal onvoldoende kreeg weggewerkt (1-2). Een tijdje daarvoor was de spits uit Ovezande al enkele malen dicht bij de aansluitingstreffer, maar helaas vlogen beide pogingen niet binnen... De gasten gingen nu duidelijk op jacht naar de gelijkmaker en deze hing dan ook in de lucht. De thuisploeg probeerde het spel te vertragen en grossierden dan ook veelvuldig in tijdrekken, waarbij alleen de doelman werd bestraft met de gele prent. Nadat een vlijmscherpe counter door de thuisploeg niet werd benut, en nadat DwO'15 het balletje uiteindelijk niet meer achter de doelman van Zeelandsport wist te droppen ging ook dit treffen met Zeelandsport helaas voor DwO'15 voor de tweede maal dit seizoen met één doelpunt verschil verloren....

De nummer drie van de ranglijst beleefde deze middag in de tweede helft angstige momenten, maar wist uiteindelijk overeind te blijven. DwO'15 wisselde net als vorig weekend tegen vv Noormannen een matige eerste helft af met een redelijk goede tweede, wat dus helaas wederom niet resulteerde in een puntje... Volgende week reist de formatie wederom af naar Walcheren, om ditmaal aan te treden tegen MZVC eens kijken of er dan sinds lange tijd weer wat puntjes in de tas kunnen worden meegenomen naar Zuid-Beveland.