4 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Sturm, R.

Onbekend

Vandaag mocht de rood/blauwe brigade aantreden tegen vv Nieuwland. Aangezien de eerdere ontmoeting op Ovezande teleurstellend eindigde in een 1-2 nederlaag, moest er vandaag duidelijk wat goeden worden gemaakt! De volgende spelers verschenen ten tonele;

Tim, Jeroen (c), Menno (70e min. Nicky V.) Hendrik, Kevin, Ralf, Patrick, Nathan (66e min. Alwin vd G) Roy (75e min. Mitchel C.) Mitchel M. en John.

Het duel stond onder leiding van de jonge scheidsrechter R. Sturm. Op een slecht bespeelbaar veld (copy van Driewegen) was het de thuisclub dat rond een half uur spelen de score opende. Tot enkel malen toe weifelend ingrijpen achterin de defensie van DwO'15 werd genadeloos afgestraft door de ploeg van trainer Ad Poortvliet (1-0). DwO'15 moest nu vol in de achtervolging.... Toch was de grootste kans op een treffer wederom voor vv Nieuwland. De thuisploeg verzuimde echter de 2-0 te maken, omdat DwO'15 doelman Tim Schneider redde. Helaas wisten de bezoekers voor rust maar sporadisch voor de doelman van Nieuwland te verschijnen, en echt uitgespeelde kansen leverde dit voor rust dan ook niet op. Met een 1-0 stand gingen beide ploegen aan de thee. Na rust startte DwO'15 niet onaardig, het was echter Nieuwland dat vrij snel op een 2-0 wist te komen, en zodoende al vroeg in de tweede helft op de spreekwoordelijke rozen zat... De thuisploeg verzuimde vervolgens om de score te vergroten, en zodoende bleef DwO'15 nog hopen op de aansluitingstreffer. De grootste kans was voor spits John, hij vond echter de doelman op z'n pad. Uiteindelijk wist Nieuwland wel uit te lopen naar de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Hoogtepuntje aan DwO'15 zijde was de eretreffer in de slotfase van aanvoerder Jeroen Boer. Met enkele fraaie passeerbewegingen verschalkte hij uiteindelijk met een bekeken schot de doelman (3-1).

Een zeer matig tot slecht DwO'15 verloor vandaag terecht van vv Nieuwland. Hopelijk kunnen we ons volgende week uit bij vv Spui revancheren voor deze matige vertoning.

Scheidsrechter: R. Sturm Toeschouwers: 58 Kaarten; 2xDwO Grensrechter: Eric Schneider Verslaggever: Hendrik