HEINKENSZAND
tel. 0113-562549

Spelers: Fabi, Jordi, Dylano, Aminah, Floortje, Esmee ©, Hanna, Amy, Oscar, Siem, Nathan en Gianfranco

Afwezig:

Vroeg uit bed deze morgen want er moest om 9:00 uur al gevoetbald worden op Heinkenszand. Moment van aankomen kwam het water met bakken uit de lucht dus het veld zou lekker nat zijn. Niet wetende dat het vandaag kunstgras zou zijn. De meeste spelers baalden daar behoorlijk van net als wij als trainers. Het is natuurlijk heel anders voetballen maar het was niet anders.

Dat het een pittig potje zou worden wisten we al. De eerste 10-15 minuten ging gelijk op en er waren weinig kansen. Na een minuut of 12 viel het eerste doelpunt en die was voor Luctor Heinkenszand 1-0. Na die 1-0 werd LH sterker en sterker en kwamen we er nauwelijks uit op een spaarzame uitbraak na. Nog voor rust werd de score uitgebouwd naar 4-0.

In de rust werden de kopjes even bij elkaar gestoken en elkaar moed ingepraat. Door de trainers werd gezegd dat er nog wel kansen lagen en dat we moesten proberen te blijven voetballen. LH was sterker en wij hadden een wat mindere dag dan anders maar dat kan gebeuren en dat is voetbal.

De 2e helft werd gestart en ook nu bleven we onder druk staan al kwamen we er nu wel wat vaker aan te pas. LH maakte na een minuut of 5 de 5-0 en al vlug ook de 6-0. Nathan redde de eer met een mooi doelpunt in het dak van het doel met een afstandsknal 6-1. Vlak daarna viel nog de 7-1 die niet had mogen tellen na het klemmen van de bal van 1 van de spelers van LH echter werd het toch goedgekeurd. Weinig zin om daar verder over te praten want de score was al dermate hoog. Al met al hard gewerkt door de spelers maar door een mindere dag en een sterkere tegenstander met een nederlaag naar huis gestuurd. We krijgen thuis nog een kans voor revanche ;). Volgende week thuis tegen Kloetinge JO11-3.

Verslag: Martijn van de Graaf