DwO weet geen vuist te maken tegen kampioen Krabbendijke (1-4) - DWO15

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO weet geen vuist te maken tegen kampioen Krabbendijke (1-4)

21 mei 2023 20:15


Vandaag nam assistent trainer Rob de Baar de honneurs waar na absentie van trainer Danny in het duel tegen kersvers kampioen Krabbendijke. Enkele absenties deze middag bij de thuisclub. Job raakte deze week geblesseerd aan de enkel, Hendrik zat z’n schorsing uit en Niels was ook niet fit genoeg om deze middag binnen de lijnen te verschijnen. Maar wie waren er wel deze middag op een winderig sportpark?

Enrico, Patrick, Roy (60e min. Yoran), Jeroen, Pieter (70e min. Niek), Mitchel, Rik ©, Dominic, Alwin, Kai en Mika.

Met nog twee duels voor de boeg had DwO voor aanvang nog een waterkansje op een periodeticket, maar dan zouden allereerst de twee resterende duels nog wel even ‘gewoon’ gewonnen moeten worden en de resultaten bij de overige concurrerende ploegen in de 4e klasse A de komende weken gunstig uit moeten vallen. Spelen tegen een kampioen, betekende dit spelen tegen een ploeg die nergens meer voor speelt en misschien minder gemotiveerd voor de dag verschijnt?

Waar de beginfase nog redelijk gelijkwaardig opging, liet de kampioen vervolgens zien dat het niet van plan was om de punten cadeau te doen deze middag. DwO’15 kon aanvallend weinig potten breken tegen de fysieke defensie van de gasten, toch kwam de thuisclub enigszins uit het niets op voorsprong! Het was aanvoerder Rik, die zichzelf met een knappe kapbeweging vrij speelde, en het leder van een afstandje of 25 meter via de paal uiterst precies binnen schoot! (1-0). Hierna werd Krabbendijke sterker, en was het DwO doelman Enrico die enkele malen flink aan het werk werd gezet, maar tot dusver niet capituleerde. Toch kwamen de gasten na een fraaie aanval verdiend op gelijke hoogte (1-1). Niet veel later nam Krabbendijke zelfs de leiding nadat, ditmaal aanvoerder Weber van de gasten, zich fraai vrij speelde en het balletje uiterst bekwam in het hoekje naast goalie Enrico wist te werken (2-1). Met een verdiende voorspong voor de gasten aan de thee.
Helaas wist DwO’15 na rust weinig potten meer te breken in het duel, en wisten de gasten nog tweemaal het netje te vinden. In de slotminuten benutte de kampioen nog een strafschop waardoor dit treffen in een 1-4 nederlaag eindigde en het laatste sprankje hoop op plaats 4 en dus een periode titel definitief was vervlogen.

Volgende week de laatste wedstrijd voor DwO op bezoek bij vv Spui. Waar er voor DwO’15 niets meer op het spel staat, heeft de gastheer minimaal één punt nodig tegen de DwO’15 equipe om op de slotdag een periodetitel te pakken, iets wat DwO’15 vorig seizoen wist te bewerkstelligen. Bij apollo’69 zal men hopen dat de DwO’15 de sportieve plicht nakomt om te knokken voor de overwinning, aangezien dan namelijk de ploeg uit ‘s-Gravenpolder aan de haal gaat met het ticket voor de nacompetitie, mits het zelf ook weet te winnen van HKW’21.

Scheidsrechter: Dhr Wisse
Vlagger: Arjan
Toeschouwers: 66
Kaarten: 1
Reporter: Hendrik

 

Topscorer Lentkampioen maanden april mei

Koploper Remon kwam deze zaterdag 20 mei niet tot scoren, maar zag daarnaast naaste achtervolgers Rik en Annemiek beide wel 1 maal trefzeker zijn, en voelt nu extra de hete adem in de nek. Niet zo zeer van Annemiek, aangezien de dames deze zaterdag voor het laatst in actie kwamen deze competitie. Rik Witkam krijgt volgende week nog 1 mogelijkheid om Remon van z’n troon te stoten. Hij zal dan minimaal 1x moeten scoren om op gelijke hoogte te komen, en twee maal om de koppositie op de slotdag over te nemen. Daarnaast moet de aanvoerder van DwO 1 ook hopen dat Remon aanstaande woensdagavond niet het netje weet te vinden in zijn laatste duel voor DwO’3.

 

  1. Remon 6x
  2. Rik en Annemiek 5x
  3. Kai en Jordi B. 3x
  4. Alwin, Mitchel, Sacha, Maik 2x
  5. Niels, Mika, Dominic, Jay, Mathieu, Yoran, Pinto, William, Nathan Meike, Lindy, Roy, Jeroen en Luc allen 1x

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!