DwO’15 rekent doordeweeks af met mede laagvlieger vv Schoondijke!

20 maart 2022 12:45

Na de ietwat geflatteerde nederlaag tegen buurvereniging HKW’21 stond 3 dagen later de inhaalwedstrijd op de planning tegen vv Schoondijke op het eigen sportpark de Fazant. Op dinsdagavond spoedde een ruime selectie zich richting de Fazant.

In de beginfase wist de thuisploeg al twee maal de lat te raken, maar tot een doelpunt leidde het nog niet. Schoondijke voetbalde bij vlagen best behoorlijk op de moeilijk bespeelbare mat, maar tot echte kansen kwamen de gasten niet. Het was de thuisploeg dat de score deed openen. Uit vlotte aanval was Kai Dekkers het eindstation (1-0). Nog voor de rust wist DwO’15 de score te verdubbelen. Het was Niels die vanuit een hoekschop van dichtbij kon binnen tikken! (0-2). Met een comfortabele 2-0 voorsprong gingen beide ploegen aan de thee.
Na rust een beter, sterker en aandringend DwO’15. Een aanzienlijk aantal kansen werden onbenut gelaten, toch zou de thuisclub nog 2 maal scoren. Wederom was het Niels die beide treffers voor z’n rekening nam, en zodoende een plaag was voor de gasten! Uiteindelijk maakten de gasten vlak voor tijd toch nog een eretreffer, de spits schoot onberispelijk binnen. Een verdiende overwinning voor de mannen van DwO’15, dat zodoende met een goed gevoel kan afreizen naar Wolfaartsdijk aanstaande zaterdag.