Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Penningmeester

12-02-2019

Penningmeester

Als penningmeester van onze omni vereniging heb je de belangrijke taak zorg te dragen voor de gehele financiële administratie van onze club.
Je beheert de geldmiddelen van de vereniging, je verzorgt de contributies, je administreert alle inkomsten en uitgaven van de vereniging, je draagt zorg voor eventuele reserves overeenkomstig de afspraken en besluiten van de vereniging. Daarnaast breng je verslag uit op de ALV van het beheer van de geldmiddelen en een stel je de begroting op voor het komende verenigingsjaar.

Je geeft de kascommissie in alle bescheiden en middelen en verstrekt de gewenste informatie. Ook horen het archiveren van een aantal contracten bij je taak evenals het contact onderhouden met de ledenadministratie en diverse commissies van de vereniging.

Is deze functie iets voor jou? Heb je een opleiding gevolgd in de financiële richting, zoek je hierin wat extra werkervaring of misschien heb je een leuke financiële baan en wil je deze kennis gebruiken om vrijwilligers werk bij ons te doen?

Hoeveel tijd gaat je dit kosten? Denk aan een gemiddelde van 3 uur per week, in piekperiodes is dit wat meer en buiten de seizoenen om iets minder.

Dus, wil je iets betekenen voor je club, dan is dit iets voor jou! Je krijgt een bestuursfunctie, en je kunt dus ook meebeslissen! We vergaderen 1x per maand.  

Is je interesse aangewakkerd en wil je ook iets betekenen voor onze mooie club?
Wil je meer informatie over de vrijwilligers vacatures?

Klik op "Ik heb interesse" of neem contact op met Antoinnet van Zoelen, vrijwilligers@dwo15.nl

Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Barmedewerker Barvrijwilligers
Secretaris Secretaris
Sponsorcommissie Leden sponsorcommissie
Penningmeester Penningmeester
Schoonmaker / Schoonmaakster Schoonmaker kantine / kleedkamers
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!