SJO FC de Westhoek JO13-2 - DwO'15 JO13-1

Competitie

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 4e klasse 04

11 maart 2017 9:30

Onbekend

We moesten alweer vroeg uit de veren om te gaan voetballen vandaag. Deze keer werden we verwacht in Burgh Haamstede. We moesten tegen de Westhoek JO13-2. Al na 5 minuten stonden we met 1-0 achter. Na 10 minuten spelen werd de tweede goal door de tegenstander gescoord. Op dat moment werd de verdediging van DWO wakker en hielden we deze stand tot aan de rust. Na de rust werden we direct verrast door de derde tegengoal. Mika probeerde Luc aan te spelen, maar deze kwam bij Sander terecht en hij scoorde de 3-1. Vlak hierna nam Sander een corner waar Mika met het hoofd scoorde en toen stond het 3-2. We kregen er weer zin in. 5 minuten erna kreeg de Westhoek een corner waar Jesper een doelpunt scoorde bij Joost toen stond het 4-2. Hierna wilde het niet meer lukken en scoorde de Westhoek al snel de 5-2 en de 6-2.
Jammer genoeg hebben we deze wedstrijd verloren en zullen we wanneer we ze weer treffen vanaf de eerste minuut scherp moeten staan.