Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hansweertse B. 2 - DwO'15 3

Hansweertse B. 2

3 - 2

DwO'15 3

... (schot)
30'
... (schot)
60'
... (schot)
70'

Competitie

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 04

Datum

29 oktober 2016 12:30

Accommodatie

Sportpark Wolfaartsdijk
Sportweg 4
4471RP
WOLPHAARTSDIJK
tel. 0113-581666

Wedstrijd Hansweertse Boys – DWO’15 3 19-10-2016 (1-1) 3-2

 

Vertrek vanaf “de Fazant” met 6 man. Vele gingen rechtstreeks of hadden in Hansweert al andere verplichtingen. Doordat er een late afmelding van de beoogde keeper kwam (moet met het 2e mee) en blessure bij Dirk is Richard weer bereid gevonden om deze zware taak op zich te nemen. Eenmaal aangekomen in Hansweert werden sommige van ons toch enthousiast omdat we daar toch echt Rob zagen lopen, maar nee hij was daar met het jeugd team mee die voor ons moesten spelen.

Na de penalty’s van de jeugd konden wij aan de bak in de Sahara van Reimerswaal (zowel als temperatuur als het vele aanwezige zand).

Deze keer weinig verrassingen in de opstelling van Cor, vandaar dat deze in het veld niet werd veranderd. Op de goal Richard, van links naar rechts Ronnie, Erik, Eelco en Eric Hoondert.

Daarvoor Erik van A, Wilco, Dré, Fabian. Van voren Johnny en Matthieu.

Cor en Marcel (op eigen verzoek wissel).

 

In het begin kwam de tegenstander goed uit de startblokken. Gelijk al een paar goede aanvallen, waarbij wij met wat kunst en vliegwerk overeind bleven. Toch kwamen wij eruit met enkele goede counters.

Toch was het Hansweertse Boys die op voorsprong kwam.

Dit was toch een fikse tegenvaller, daar iedereen keihard aan het werk was en wij met de counters toch ook enkele keren gevaarlijk voor de goal kwamen. Zouden wij deze klap nog te boven komen.

DWO bleef in de organisatie spelen en het harde werken werd beloond. De gelijkmaker vlak voor rust. Zou het dan toch?

1-1   en deze stand bleef op het scorebord staan tot de rust.

Na rust Kwam Cor en Marcel in het veld voor Erik van A en Fabian. Ook bij de tegenstander waren enkele verse kracht ingebracht. Het poolgehalte is erg hoog in deze ploeg. Volgens onze grote leider moeten wij ergens in maart weer tegen deze Boys. Misschien dat er dan iets minder polen voorhanden zijn.

Gelijk al vanaf het begin van de 2e helft werd duidelijk dat de wissels bij de tegenstanders zeker niet minder waren. De eerste 20-25min werden wij toch behoorlijk weggespeelt en konden daar tegen over weinig inbrengen. Zo waren er enkele grote kansen voor Hansweert en legio hoekschoppen waar er een snoeihard op de paal net boven Eelco kwam (trok hij nu zijn hoofd in?). Na de zoveelste kans toch de 2-1.

Hierna leek de wedstrijd toch weer meer op de eerste helft. De tegenstander was meer aan de bal, maar wij kregen toch ook weer kansen vanuit de counters. Het was dan ook na een aanval (hoekschop) dat er een bal op een arm kwam bij een speler van Hansweert. Ipv door te voetballen waren er enkel die stopten en wachten op het fluitsignaal van de scheidsrechter, die niet kwam. Hierdoor kon de tegenstander er makkelijk voetballend uitkomen met meer man voor de bal als wij achter de bal. De resulteerde in de 3-1. Ook Richard tikt nog een listig balletje naast de palen. Nee, dit is gespeeld, of toch. Scheids gaf aan dat er nog 2 min gespeeld moesten worden. Dré trekt nog een keer aan, veroverd de bal en maakt deze heerlijk af. 3-2. Kan het dan nog?

We probeerden, maar de tijd was te kort.

Kortom; Hard gewerkt en het maximale eruit gehaald. Jammer. Op naar de volgende.

Na een enkel biertje werd al vroeg de terugreis aangevangen op de hoofdmacht aan het werk te kunnen zien.

 

Man of de match; Adreas met 2 goals.

 

Ik geef de pen door aan; Eelco

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!