Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 04

1 oktober 2016 15:00

Onbekend

Kloetinge 5- DwO-15 (3).

Vandaag 01-10-2016 op een mooie nazomerdag trad de 3e selectie rond 14,00 aan om vanaf de fazant te vertrekken naar Kloetinge. Met een kansloos verloren wedstrijd tegen Krabbendijke maar met een mooie overwinning vorige week tegen Apollo reisden we met de hele selectie 13 man (dacht dat we er 24 hadden???) toch gemotiveerd af naar het wesselopark.

Leider v/d Griek lichtte iedereen in waar hij stond. Na wat onderling gewissel voordat de wedstrijd begon (vooral in de achterhoede) was iedereen er klaar voor.

Om 15.00 uur floot de goedgeklede scheidsrechter af. Gelijk vanaf het begin werd er door de thuisploeg flink druk gezet. Vanaf de kant beviel me het gevoel dat dit een taai potje ging worden. Na precies 2.30 minuut te hebben gespeeld gebeurde het al de goed opgekomen middenvelder van Kloetinge liep zich vrij en vanuit de pass kopte deze hem erin 1-0. DwO liet het er gelukkig niet bij zitten een goeie minuut later kwam Mathieu voor de keeper helaas via een tegenstander werd dit een corner voor ons. De Pree legde aan schoot maar kwam niet in t veld terecht. Misschien volgende keer toch maar een rechtspoot vanaf deze zijde laten nemen? Na deze onstuimige eerste minuten gebeurde er niet veel meer in de eerste helft. Ik vond dat er in veel situaties geen overtuiging zat zelfs niet om een bal in te gooien erg jammer. De tegenstander probeerde van alles maar ook zij kwamen niet meer aan scoren toe. Met 5 corners tegen en een 1-0 achterstand waren we toe aan een heerlijk bakje thee. Maar eenmaal aangekomen in de kleedruimte bleek er erg weinig aanwezig. Volgens Wilko is het normaal op Kloetinge dat je hier zelf om gaat! Dus ik (Stefan) dacht nou voorruit laat ik eens gaan kijken en inderdaad toevallig kwam de tegenstander net aan met een plank thee voor ons, (volgens Harold over van t 1e was erg lauw). Tijdens de wedstrijd en teruglopend in de rust hadden Harold en Marcel aangegeven te willen wisselen. Na wat gepuzzel gooide we de opstelling een beetje door elkaar. Vermue mocht t weer eens gaan proberen in de spits en Van A zakte terug als voorstopper Erik B en Andreas kwamen er ook in. Om 16.00 floot de scheids weer af voor de 2e helft. We begonnen naar mijn inzien best lekker fel maar ondanks dat viel in de 51e minuut toch weer al de 2-0. Een krappe vier minuten later ging Kloetinge verder op zoek naar de 3-0 maar door een of ander wonder wipte van A de bal nog net uit het goal schitterende redding! Iedereen was nog een beetje aan t bijkomen van de schrik maar voor we het wisten lag dan toch de 3-0 er in een spits van Kloetinge legde aan Rob zat er goed bij maar helaas wipte de bal net langs zijn vingertoppen het doel in (Balen!!!). In de 63e minuut was Andreas het behoorlijk beu als een wilde stormde hij langs drie man en had oog voor onze spits J Chesterfield deze ronde keurig af en zo stond het ineens 3-1 zou het dan toch kunnen??? Nee dus in korte tijd viel de 4-1, 5-1 en de 6-1 in een van de laatste minuten maakte Eelco nog n solo vanaf het middenveld maar door de vermoeidheid kon deze de bal niet goed meer afgeven. Na 90 minuten zat iedereen er goed doorheen en floot de scheids af.

Deze ploeg was voor ons een maatje te groot erg jammer als je hoort dat ze eigenlijk door hadden willen promoveren maar door degradatie van t 5e elftal vorig seizoen hun in deze klasse blijven. Maar goed nu moest de dorst nog even geblust worden eenmaal in de overvolle kantine aangekomen probeerde ik een kratje bier te bestellen helaas als t 1e thuis speelt geen flessen wat n bullshit die waren al klaar! Maar goed dan maar van die plastic glaasjes. Na drie keer lopen was eenieder voorzien.  Na het douchen nog even lekker bijgepraat nou ja geprobeerd de muziek stond iet wat hard en terug naar de Fazant.

Volgende week staat Kapelle op t programma deze ploeg heeft vandaag met 5-3 van Hoedekenskerke gewonnen dus laten we vanaf minuut 1 scherp staan en proberen om iets minder corners weg te geven 11 in totaal vandaag. De pen geef ik bij deze door aan Wilko voor t volgende verslag.