Smitsweg 24 B
4438AH
DRIEWEGEN
tel. 0113-655220

Na de zege tegen vv Cadzand stond vandaag het treffen met vv Rillandia op het programma op het eigen sportpark Driewegen. De gasten kenden vorig weekend ook een prima start door vv Spui met 2-1 te verslaan. DwO’15 Trainer Danny kon deze middag geen beroep doen op Jeroen en Rik die beiden naar Italië afreisden om daar een bruiloft bij te wonen. Ook de vorige week nog in de basis startende Pieter van Sabben moest verstek laten gaan evenals Kai Dekkers die ook niet fit genoeg was om aan te vangen. De volgende selectie moest zorgen voor een goed vervolg na vorig weekend;

Martijn, Partrick (70e min. Roy), Hendrik, Jorn (10e min. Yoran), Niek (70e min. Lennard), Job, Kenny, Dominic, Delano, Alwin (65e min. Mika) en Niels

De wedstrijd deze middag stond onder leiding van dhr. R. Houdé die, doordat het binnen de KNVB week van de scheidsrechters betrof, in het zonnetje werd gezet met een bierpakketje door vice aanvoerder Patrick Hoekman. DwO startte wat aftastend deze middag en liet Rilland aan de bal. De gasten lieten het balletje aardig rond gaan, echter tot kansen zou dit in de beginfase niet leiden. Na 10 minuten spelen gooide de gastheer de schroom wat meer van zich af en kwam zienderogen beter in het veldspel. Een fikse domper voor de thuisploeg volgde nadat Jorn niet verder kon door een hamstringblessure, hij werd zodoende al vroeg in de wedstrijd vervangen door Yoran. Ook DwO’15 was eigenlijk nog tot geen noemenswaardige mogelijkheden gekomen, maar wist wel de ban te breken deze middag op het eigen sportpark! Het was de deze middag goed spelende Delano die, na de bal wellicht enigszins gelukkig meegekregen te hebben, het leder werkelijk prachtig met de linker buitenkant van de voet vanaf randje 16 in de kruising krulde (1-0)! De gasten waren nu zichtbaar even van slag, want plots was het DwO’15 dat op een ruimere voorsprong aandrong! En zo had het plots bij de 2e echte mogelijkheid ook zo maar 2-0 kunnen staan, nadat Kenny de bal uit een hoekschop op de paal wist te werken, de rebound leek een koud kunstje voor de deze middag ijzersterk spelende Ali, echter lukte het hem niet de bal binnen te werken. Rilland kwam nu bijzonder goed weg. Beide ploegen deden de eerste 45 minuten niet veel voor elkaar onder, de duels waren bij vlagen pittig te noemen. Beide ploegen zouden gaan rusten met een 1-0 ruststand tot een dan toe vrij harde maar faire pot.
De thuisploeg stond onder leiding van laatste man Patrick goed georganiseerd te spelen, en gaf nauwelijks kansen weg aan de gasten. Schoten uit de 2e lijn, hoekschoppen (aan beide zijdes veel deze middag) waren een prooi voor de goed keepende goalie Tinus. DwO’15 was na rust naarstig opzoek naar die 2e treffer en zou daar dan ook enkele goede mogelijkheden voor krijgen. Niels (schot tegen de doelman) Delano (van dichtbij kopbal op het gezicht van de doelman) kregen de bal echter niet in de touwen, en zo bleef het erg lang 1-0 maar leek er tot dusver niet veel aan de hand voor de mannen van DwO’15 in een steeds harder wordend duel. Dit kwam ook enigszins door leidsman Houdé die zichtbaar de handen vol had om alles goed te aanschouwen, en op juiste waarde te beoordelen. Werden spelers nu daadwerkelijk (hard) geraakt, of ging het vaak om wat theatrale valpartijen? Kortom een lastige pot, voor de overigens altijd goedgemutste leidsman. Na de nodige gele kaarten, gingen de gasten wat meer jagen op de gelijkmaker en deze zou dan ook gaan volgen… 10 minuten voor tijd viel een hoekschop in de scrimmage, en kon van dichtbij binnen worden gefrommeld/geschoten (1-1). Een fikse domper voor de thuisploeg, en Rilland rook nu bloed op jacht naar de voorsprong. Wat volgende waren 10 minuten, waar de goal nog aan beide kanten zou kunnen gaan volgen. Toch zou dit niet meer gebeuren en moesten beide ploegen zich verzoenen met een gelijkspel.

Volgende week komen de mannen van vv Nieuwland op bezoek op het eigen sportpark Driewegen, ook dan aanvang weer 15.00 uur.

Topscorerklassement gouden Bol voor de maand oktober
Koploper Jorn Verboom kende deze middag een zeer onfortuinlijk optreden, hij viel niet alleen vroegtijdig uit deze middag met een hamstringblessure, maar zal waarschijnlijk binnenkort zijn koppositie moeten afstaan nu hij even een tijdje lijkt te zijn uitgespeeld. Toch weet de inwoner uit Ovezande in ieder geval nog minimaal één week aan kop te blijven, echter hijgen er nu wel steeds meer spelers/speelsters hem in de nek nu zich weer 5 nieuwe doelpuntenmakers deze middag in het klassement wisten te nestelen;