OVEZANDE
tel. 0113-656421

Opstelling

Het verslag vanaf de hoekside

In Ovezande op sportpark De Fazant is Hoekie 4 het seizoen gestart met een gelijkspel.

Afgelopen zaterdag stond, met een tolvrije dag, de enige competitiewedstrijd aan de overkant gepland voor Hoek 4. Met een waslijst van wel acht blessures en vele afwezige vertrok 't vierde met een bijna minimale selectie naar de overkant. Desondanks was dit niet te merken aan het 'kwaliteit' op het veld.

Hoek 4 begon de wedstrijd met de gebruikelijke opstelling waarbij Zico de punt van de aanvalsformatie vormde. Al snel in de wedstrijd kwam Rens van Vlierberghe ongelukkig in botsing met de doelpaal(?) en moest het veld verlaten. Rens werd vervangen door Rens (Verhelst). Keeper Tijn Verduijn wist met een zeer belangrijke en knappe(!) redding een achterstand te verkomen. Met verder niet al te veel kansen aan beide kanten werd de rust bereikt met een stand van 0-0.

In de tweede helft kwam Hoek, nadat het zelf enkele grote kansen niet wist te verzilveren, op een 1-0 achterstand. Echter wist Hoek binnen twee minuten via Zico terug te komen op gelijke hoogte, 1-1. Vervolgens kreeg Hoek nog grote kansen via Joel Mieras en GJ maar wist niet te scoren. DwO wist dit echter wel te doen, 2-1......

Tot de 87e minuut was er weinig hoop voor de selectie uit Denoek. Echter was daar Joel Mieras die vanaf links die tot twee meter voor de keeper de bal afgaf op...... Zico(!), 2-2. Tevens de eindstand.

Beide teams stapte met een tevreden gevoel af van het veld. Hoek 4 is met deze teamprestatie, met niet slecht voetbal ('maar ook niet goed' welke woorden middenvelder Randy toevoegde na de wedstrijd), de competitie gestart met een gelijkspel wat goed is voor de vijfde plaats en het linkerrijtje

Volgende week treedt Hoek 4 (helaas) als enige team aan op sportpark Denoek om 14.30u op het kunstgras bekleedde hoofdveld. Deze wedstrijd zal onder leiding staan van arbiter W. Platteeuw.
Entree gratis!

Oppas gezocht!

Waar Gideon de Meijer eerst niet aanwezig zou zijn i.v.m. de oppas thuis, wist hij op improvisserende wijze toch nog aanwezig te kunnen zijn en 90 minuten te kunnen voetballen. Deze aanwezigheid was ook weer van cruciaal belang, wat ook door de tegenpartij werd aangehaald in de derde helft. Zo zag DwO 'die oudste kerel bij Hoek van achter als een van de belangrijskste'. Voor de komende twee weken zoekt Hoek nog een oppas om op die kleine van Gideon te kunnen letten. Dus.... ben jij tussen de 16 en 80 en ben jij de komende twee zaterdagen beschikbaar? Laat je horen! (let op screening, waaronder het tonen van een VOG, is van toepassing!