Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO’15 trapt (beker)seizoen 2022/2023 beroerd af met fikse nederlaag….

4 september 2022 20:00


Vandaag de eerste officiële (beker)wedstrijd op het programma tegen de mannen van vv Wolfaartsdijk.

Geen onbekende opponent aangezien beide elftallen elkaar vorig seizoen ook al in competitieverband tot twee maal toe troffen. Daarnaast hadden beide elftallen aan het eind van vorig seizoen een toetje in het verschiet aangezien zowel DwO’15 als vv Wolfaartsdijk tijdens de slotronde een felbegeerd ticket voor het periodekampioenschap wisten binnen te halen.
Het betekende tevens de eerste echte officiële wedstrijd voor de nieuwbakken trainer Danny Sandhövel bij de mannen van DwO’15.  De inwoner uit Middelburg was na zijn jaren dienstverband bij Brouwershaven toe aan een nieuwe uitdaging, en vond deze bij de equipe uit Driewegen/Ovezande.

Een nieuwe trainer betekent vaak een andere/nieuwe speelstijl, maar tevens ook de kans voor tal van spelers om zich in de voorbereiding in de kijker te spelen. Trainer Sandhövel verwelkomde aan het begin van dit seizoen de nieuwe DwO spelers; Enrico Höweler, Lennard Andriesse en Jordy van Dijke. De volgende spelers mochten het bekeravontuur deze middag aftrappen;

Martijn, Jeroen, Hendrik, Jarno, Jorn (46e min. Job), Yoran, Kenny, Kai (46e min. Delano), Dominic (75e min. Pieter v. Sabben) Mika (70e min. Alwin) en Niels

De gasten starten gretig deze middag en legde DwO’15 hun wil op.. Het was gedurende de eerste 45 minuten éénrichtingsverkeer en de thuisploeg moest voor rust drie tegentreffers incasseren. Eerst werd een corner van dichtbij binnen gewerkt, door een dekkingsfout en 10 minuten later was het weer raak nadat, de vorig seizoen nog in van dienst zijnde vv Wemeldinge middelvelder Delgado te veel ruimte kreeg en de bal met een sublieme lob over doelman Tinus werkte (2-0). Ook viel voor rust nog de 0-3 nadat vv Wolfaartsdijk wederom te veel ruimte kreeg om tot een aanval te komen en wederom wist te scoren. Zelden zal Wolfaartsdijk zoveel geboden ruimte hebben gekregen in een treffen met DwO’15…. De oranje spelers konden frank en vrij voetballen en DwO beleefde een dramatische start van het bekeravontuur 2022/2023… Het was dan ook lang geleden dat de ploeg zo weinig in de melk te brokkelen had als vandaag.. Werkelijk niets lukte aan de kant van DwO’15 en de ploeg werd werkelijk op alle fronten afgetroefd vandaag. Uiteindelijk zou deze middag de ploeg van nieuwe trainer Sandhövel dan ook een fikse nederlaag getrakteerd worden met een eindstand van 1-6. De spreekwoordelijke eer werd gered door Niels (1-3).

Kortom de komende weken is er flink werk aan de winkel voor de DwO selectie + staf, om DwO’15 uiteindelijk startklaar te krijgen voor het begin van de competitie. Volgende week eerst nog op bezoek bij vv Wemeldinge, om uiteindelijk het bekeravontuur te eindigen tegen vv Patrijzen.

Hendrik

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!