Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO’15 ook niet opgewassen tegen vv Wemeldinge

31 oktober 2021 9:30


Na vorig weekend een vrije zaterdag te hebben gehad, stond vandaag speelronde 5 in de competitie op het programma.

Opponent deze middag betrof vv Wemeldinge, dat tot dusver een prima start kende in de 4e klasse A. Het was voor de mannen van trainer Sandee de taak de witte formatie een halt toe te roepen en zelf weer eens wat puntjes aan het totaal van 1 toe te voegen.
Ook deze speelronde helaas wederom een x aantal spelers afwezig door tal van blessures, toch kwam de staf gewoon deze middag weer tot een 14 koppige selectie;

Martijn, Roy, Patrick, Jarno (70e min Jorn), Jonathan, Jeroen (46e min. Hendrik), Kenny, Rik, Niels en Mika  (70e min. Job) en Joris.

Inmiddels waren de weercondities rond de klok van 3 uur aardig verbeterd en was het zowaar weer droog geworden op sportpark Driewegen. DwO’15 trof deze middag een taaie tegenstander, de gasten waren fel in de duels en hadden voor rust het betere van het spel. Nadat Wemeldinge al enkele malen gevaarlijk was geworden bij hoekschoppen, sloeg de ploeg na pakweg 20 minuten spelen toe. Een hard en nauwkeurig afstandsschot was doelman Tinus te machtig en Wemeldinge ging zodoende verdiend aan de leiding. Na deze openingstreffer joegen de gasten op de 0-2 en het was daar enkele malen zeer dichtbij. Tot twee maal werd de paal geraakt en ook een lob ging ternauwernood net naast het doel van doelman Martijn. Helaas kon de thuisploeg er voor rust aanvallend niet al te veel tegenoverstellen en kon het op een schot van MIka na, nauwelijks opduiken voor de Wemeldinge doelman. Wemeldinge sloeg op het half uur spelen wel weer toe. Wemeldinge spits van Dijke ontsnapte aan de buitenspelval en rondde het buitenkansje bekwaam af (0-2). Dit zou dan ook tevens de ruststand zijn.
Tijdens de thee een behoorlijk aangeslagen DwO’15 selectie, waarbij ook het woord berusting misschien wel op z’n plek kon zijn. Op de ruststand was niet veel af te dingen, en gezien het spelbeeld leken veel spelers niet meer op een goed resultaat te rekenen… Toch stonden er nog 45 minuten op het programma, en met één treffer zou er toch weer zo maar hoop binnen de selectie kunnen komen.
De hoop bleek kort na de thee helaas van korte duur… Een afstandsschot werd helaas door Dwo’15 sluitpost ongelukkig verwerkt, en bij de rebound was spits van Dijke er andermaal als de kippen bij om dit kunstje te klaren (0-3). Nu leek het vertrouwen binnen de DwO’15 selectie helemaal weg te zijn en de gasten kregen dan ook na de thee nog legio mogelijkheden om tot een grote uitslag te komen. Gelukkig voor DwO wist het nog maar éénmaal het netje te vinden (4-0). Zowaar ging de thuisploeg rond het uur voetbal bij vlagen toch nog wat mooier voetbal tonen, en het was Niels dat zo maar de eretreffer had kunnen noteren, helaas redde de doelman in een één op één (mooie steekpass van onze biljartkoning Joris) bekwaam. Ook Kenny zette de doelman met een venijnig schot nog flink aan het werk, maar capituleren zou de sluitpost van Wemeldingen deze middag niet doen. En zo werd ook competitiewedstrijd nummer 5 helaas vrij kansloos verloren…

Een dik verdiende nederlaag deze middag voor de mannen van Dwo’15. De formatie zit op dit moment in behoorlijk neerwaartse spiraal… Alle factoren komen dan samen op zo’n moment, slechte trainingsopkomst, veel blessures en meer onderlinge irritaties. Tot overmaat van ramp zag de selectie deze middag ook Dwo’15 steunpilaar en vaste vlagger Arjan van Bremen met een fikse enkelblessure uitvallen, nadat hij ongelukkig uitgleed op het gladde veld. Hij werd tijdens het duel dan ook vervangen door onze Rob. Namens de gehele selectie beterschap Arjan. Volgende week gaan we op bezoek naar MZVC in Middelburg, hopelijk weet de selectie het tij dan te keren, en kan het eindelijk weer eens huiswaarts keren met een positief gevoel en resultaat.

Scheidsrechter: Prima
Toeschouwers; 76
Kaarten: 1 x DwO
Vlagger; Arjan (70e min. Rob de Baar)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!