Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO’15 verliest ook van Apollo’69

31 oktober 2021 9:30


Vandaag werd een bezoekje gebracht aan sportpark de Zuudoek. Gastheer deze middag betrof de blauw/witte equipe uit ’s-Gravenpolder.

Apollo’69 kende een aardige seizoen opening met 7 punten uit 3 gespeelde wedstrijden, dit in tegenstelling tot de mannen van DwO’15 die tot dusver niet verder kwamen dan 1 schamel puntje in het thuisduel tegen vv Spui. Toch hadden de mannen van trainer Sandee deze middag maar één taak, namelijk huiswaarts keren met een positief resultaat. Dat moest dan wel gebeuren met een sterk gewijzigde selectie dan voorgaande weken. De ziekenboek stroomt na 3 wedstrijden gespeeld te hebben namelijk al weer aardig vol. Mitchel, Kai, Delano, Alwin moeten voorlopig de wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, daarnaast ontbraken ook William en Niels deze middag om uiteenlopende redenen. Uiteindelijk kwam trainer Sandee toch gewoon tot een 15 koppige selectie, waarbij tal van spelers van DwO’15 2 hun opwachting/debuut mochten maken deze middag!

Martijn, Roy, Patrick, Hendrik, Jonathan, Jarno, Jeroen (65e min Job), Kenny, Rik, Mika (70e min. Yoran), Jorn, Youri en Job

Het ruimschootse aanwezig publiek kreeg de eerste 45 minuten een aller vermakelijkst duel voorgeschoteld. Twee ploegen die opzoek gingen naar de openingstreffer onder leidend oog van scheidsrechter dhr. Houdé. De wedstrijd ging dan ook vrij gelijkwaardig op, en aan beide zijdes waren wat kansen te noteren. Een scherp aangesneden voorzet van aanvoerder Rikkert werd net niet tot doelpunt gepromoveerd door voorstopper Ars, en Mika was enkele malen dichtbij de eerste treffer namens DwO’15. Aan de overkant bracht Jonathan op de doellijn redding na een harde kopstoot door één der blauw/wit hemden. Toch was het de thuisploeg dat de score deed openen. Een mooie opgezette combinatie door blauw/wit speler van Aerde, werd door diezelfde van Aerde met een boogbal van buiten de 16 over doelman Martijn geschoten (1-0). DwO’15 ging opzoek naar de gelijkmaker, maar naast een venijnig schot van Kenny, dat vlak over de kruising zeilde, wilde het niet lukken om voor rust nog op gelijke hoogte te komen. Beide ploegen gingen dan ook met een 1-0 ruststand aan de thee.
Na rust was DwO’15 niet meer bij machte om tot echte kansen te komen. Op een kopbal van Roy, en een schot van opnieuw Kenny (gepareerd door de doelman) waren de wapenfeiten van de gasten wel opgenoemd. De thuisploeg leek na 55 minuten spelen het duel vroegtijdig te beslissen. Een mislukte buitenspelval was een prooi voor één der blauw witten… (2-0). Ook de 3-0 zou zo’n 10 minuten voor tijd nog vallen, nadat wederom een afstandsschot doelman Tinus te machtig was. Het was diezelfde Tinus die in een één op één voorkwam dat het ook nog 4-0 zou worden.
De derde nederlaag op rij voor de mannen van DwO’15 was zodoende een feit. De equipe uit Ovezande/Driewegen was niet eens veel minder deze middag dan de gastheer, maar miste deze middag de nodige facetten om aanspraak te mogen maken op een goed resultaat. De overwinning ging dan ook verdiend naar de thuisploeg.

 

Scheidsrechter: R. Houdé
Kaarten: 2
Toeschouwers; 77
Reporter: Hendrik B

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!