Vandaag kwam de oud ploeg van DwO’15 trainer Arjan Sandee een bezoek brengen aan het zonnige sportpark Driewegen.

De selectie was vooraf gebrand op een goed resultaat, na het pak rammel van vorig weekend tegen vv Vlissingen. Een vrij complete selectie deze middag, alleen Jarno en Roy ontbraken door uiteenlopende redenen.

Voor DwO’15 verschenen de volgende spelers binnen de lijnen;

Martijn, Patrick, Hendrik, Jeroen (75e min Jorn), Kenny, Mitchel (60e min. MIka), Jonathan, Rik (46e min. William), Niels en Kai (46e min Delano)

Beide ploegen begonnen erg aftastend aan de wedstrijd. De eerste serieuze mogelijkheid kwam op naam van de gasten, nadat doelman Tinus de bal moeilijk onder controle kreeg. Uiteindelijk lukte het de sluitpost toch één hand op de bal te krijgen, waardoor de treffer die vervolgens volgde terecht door de leidsman werd geannuleerd. De thuisploeg speelde de eerste 45 minuten kort gezegd niet goed. De duels gingen vaak verloren, en ook de (eind) passing was vaak ondermaats. Het waren dan ook de gasten die de score deze middag deden openen. Een vrije schop belandde via de rug/achterhoofd van één der oranjehemden achter doelman Tinus (0-1). DwO’15 moest in de achtervolging, maar de ploeg kreeg nimmer echt grip op Wolphaartsdijk. Uiteindelijk zou het ook 0-2 worden, nadat een korte corner via het been van aanvoerder Rik achter doelman Tinus belandde. Gelukkig volgde er wel snel antwoord van DwO’15 zijde, want het was een prima individuele actie van Niels die de bal bij aanvoerder Rikkert op een presenteerblaadje afleverde (1-2). Toch zou in de 43e minuut Wolfaartsdijk opnieuw uitlopen… Een schot van buiten de 16 vloog hoog binnen tegen de touwen… (1-3). In de rust een fikse kater aan de zijde van DwO’15, ook nadat zowel Rikkert als Kai door uiteenlopende redenen aangaven niet verder te kunnen, een dubbele wissel zou dan ook volgen. Waar het nu precies misging in de eerste helft? Daar liepen de meningen over en weer nog al over uit één…. Toch verscheen de thuisploeg met opgeheven hoofd aan de tweede helft. De thuisploeg kwam vrij snel weer terug in de wedstrijd nadat het een terecht strafschop (prima individuele actie  Niels) toegekend zou krijgen van de leidsman. Niels prikte dit buitenkansje vakkundig binnen en er was weer sprake van een wedstrijd (2-3) Helaas was deze tussenstand van korte duur, want de gasten liepen opnieuw uit… Slecht verdedigend werk, werd afgestraft (2-4). Uiteindelijk zou het ook 2-5 worden, nadat Jeroen onfortuinlijk het leder van dichtbij achter de eigen doelman wist te deponeren…. (2-5). Uiteindelijk was het in blessuretijd wederom Niels die de uitslag nog iets dragelijker wist te maken, door opnieuw een toegekende penalty te benutten (3-5).
Een vrij sombere zaterdag zodoende deze middag voor DwO’15… Dit werd nog eens versterkt door het uitvallen van Mitchel met een knieblessure en Kai liesblessure. Positief notitie was het officiële debuut van Jorn Verboom deze middag.

DwO’15 ging deze middag terecht ten onder tegen een jong vv Wolfaartsdijk. Er is voldoende stof tot nadenken de komende week, waar onder andere de al vele tegentreffers uit 3 wedstrijden (15 stuks…) wellicht het overdenken waard kunnen zijn.

Volgende week gaan we op bezoek naar sportpark de Zuudoek, dan is de gastheer sv Apollo’69.