DwO'15 verliest kansloos van vc Vlissingen...

3 oktober 2021 9:00

Na het gelijkspel van vorig weekend tegen vv Spui, reisde de eerste selectie vandaag af naar titelkandidaat vv Vlissingen. De volgende spelers werden voor dit treffen opgeroepen;

Martijn, Roy, Hendrik, Jonathan, Mitchel (65e min. Jarno), Kenny, Joris (35e min. Patrick), Niels, Rik, Kai, Delano (70e min. Mika). De lichtgeblesseerde Jeroen B bleef deze middag uit voorzorg op de bank.

Het duel stond onder leiding van de jonge leidsman Wagenaar. Op een licht regenachtige middag en prima bespeelbare grasmat trapten de gastheer af voor het begin van de match. De wedstrijd was amper een minuut oud of de thuisclub kreeg al hun eerste hoekschop die kort werd genomen. Bij de voorzet die vervolgens volgde kreeg Hendrik de bal onfortuinlijk op z’n hoofd waardoor het leder in de kruising buiten bereik van doelman Tinus vloog… (1-0) Een zeer vroege achterstand, maar er waren nog ruim 89 minuten om dit recht te breien dacht een ieder toen nog aan DwO’15 zijde… Hier zou echter niet veel meer van terecht komen, want de krachtverschillen waren het eerste tijdsbedrijf zo groot dat DwO’15 nimmer grip kreeg op Vlissingen. Daarnaast zorgden veel persoonlijke onfortuinlijk heden dat DwO’15 na een half uur spelen al tegen een zeer grote achterstand aankeek… Na 15 minuten viel de 2-0 (schot korte hoek), en in rap tempo liep de thuisploeg uit naar 3-0 (strafschop) 4-0 (schot randje 16), waarbij ook Roy ongelukkig z’n eigendoelpuntje meepikte (1-5)… In de tussentijd werd Rik bij één van de schaarse uitvallen onreglementair ten val gebracht, en hij benutte de pingel zelf (4-1). Uiteindelijk zou na een half uur Patrick als extra verdediger binnen de lijnen komen, om meer defensief kracht te kunnen tonen. Uiteindelijk wist Vlissingen voor rust nog éénmaal he net te vinden zodat beide ploegen gingen rusten met een rusttand van maar liefst 6-1….
Dubbele cijfers hingen in de lucht, maar na rust kwam de formatie van Sandee en de Baar beter voor de dag, en wist bij vlagen zelf ook nog gevaarlijk te worden. Helaas zou DwO’15 niet meer scoren, maar deed de thuisploeg dit nog 2 keer. Eerst werd opnieuw een terechte penalty benut, en 10 minuten voor tijd rolde een fraai hakje achter het standbeen buiten bereik van doelman Tinus over de doellijn.

Uiteindelijk werd de manschappen van DwO’15 na 90 minuten spelen verlost door de verdienstelijk fluitende leidsman Wagenaar en droop de selectie letterlijk en figuurlijk af.

De thuisploeg was deze middag een aardig maatje te groot voor DwO’15. Toch was een monsteruitslag van 8-1 wel een beetje te veel van het goede… Volgende week thuis hopen we de kater weg te kunnen spoelen als de oud ploeg van trainer Arjen Sandee, te weten vv Wolfaartsdijk, op bezoek komt.

Vlissingen, ondanks de oor wassing nog wel bedankt voor de 10 tal andere (taart)puntjes die we na afloop in de kantine nog mochten ontvangen van jullie. De rijstvlaai punten met extra slagroom smaakten prima! (aldus P. Hoekman)

Scheidsrechter: Dhr. Wagenaar
Kaarten: 1x DwO’15
Vlagger: Arjan van Bremen
Reporter: Hendrik B