Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO’15 start bekertour met nederlaag tegen Rilland

5 september 2021 18:00


Na zeer lange tijd stond er eindelijk weer eens een officiële (beker)wedstrijd op het programma voor het vlaggenschip van DwO’15.

Na een moeizame en rommelige voorbereiding kwam de mannen van Rilland deze middag een bezoekje brengen aan sportpark Driewegen.
Met de nieuwbakken trainer Arjan Sandee voor de groep moest de groep beter voor de dag verschijnen dan afgelopen weken het geval was. De inwoner uit Goes verving kort voor het begin van dit nieuwe voetbalseizoen de onfortuinlijke trainer Rini Verwest, die wegens gezondheidsredenen helaas een stapje terug moest doen.
Trainer Arjan kon vandaag eindelijk weer over een nagenoeg fitte selectie beschikken aangezien de meeste vakantiegangers nu wel weer huiswaarts waren gekeerd. Alleen Niels van Geystelen ontbrak deze middag nog wegens vakantie.

Inmiddels brak de grijze lucht rond de klok van 14.45 open, en begon het zonnetje uitbundig te schijnen op het sportpark. De volgende selectie trad deze middag aan;

Martijn, Roy (70e min. Mika), Hendrik, Jonathan, Mitchel (45e min. Jarno), Rik, Kenny (45e min. Jeroen), Joris, Kai, Delano, Alwin (70e min. Niels)

De wedstrijd deze middag stond onder leiding van scheidsrechter Jan de Vos uit Wemeldinge. Beide ploegen tastten elkaar in de beginfase af en bleken gedurende de eerste 45 minuten goed aan elkaar gewaagd. Het enige verschil deze eerste driekwartier tussen beide opponenten zat in de effectiviteit binnen de doelmond… De bezoekers doken in het eerste tijdsbedrijf 3x op voor DwO’15 doelman Tinus en wisten twee maal koelbloedig doel te treffen, waar duur balverlies op het middenveld aan vooraf ging.
aan de andere kant van het veld stond het vizier beduidend minder scherp afgesteld. Grote kansen voor Alwin, één keer één op de doelman, een bal op de paal en een schot,  na een prima aanval, net voorlangs gewerkt zorgde ervoor dat DwO’15 voor rust het net niet wist te vinden. Kortom met een 0-2 tussenstand gingen beide ploegen aan de thee.
Na rust waren wederom beide ploegen redelijk in evenwicht en ging DwO’15 verder in het missen van kansrijke mogelijkheden. Wederom Alwin, Kai en Mika wisten het net helaas niet te vinden, en aan de andere kant was het prompt weer raak. Een mooie voorzet werd nog fraaier in de kruising gekopt door één der Rilland spelers. Dat er door deze dienstdoende speler wel “LOS” werd geroepen, werd helaas niet opgemerkt door de leidsman, anders had het doelpunt ook zo maar geannuleerd kunnen/moeten worden. Feit was wel dat de wedstrijd na een uur spelen gespeeld was, maar toch probeerde de thuisclub er nog een eretreffer uit te halen. Helaas was de sluitpost van de gasten deze middag een flinke sta in de weg, en zodoende bleef die hatelijke 0 aan DwO’15 zijde tot het eind van de wedstrijd staan. De wedstrijd zou dan ook eindigen in 0-3 nederlaag. Gelukkig was er deze middag weer eens sprake van acceptabeler niveau dan voorgaande weken, dit geeft de burger moed!
Op naar bekerwedstijd nummer 2, te weten Bergen uit.

Scheidsrechter; Dhr. De Vos
Vlagger: A. van Bremen
Reporter: Hendrik
Kaarten: 4 x geel

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!