Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor DwO'15 via je online aankopen!

3 september 2021 8:30


Onder het kopje Sponsoren vindt je de rechtstreekse knop of lees hier verder

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan DwO'15, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bezoek de SponsorKlikspagina van DwO'15
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4241

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DwO'15 ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar DwO'15.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je DwO'15 ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DwO'15. Voor jou een kleine moeite, voor DwO'15 zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DwO'15. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert DwO'15 hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch DwO'15 weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DwO'15 is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

 

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert DwO'15 niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!Bezoek de SponsorKlikspagina van DwO'15
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4241

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!