Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DwO'15 VR1 zoekt dames!

16 juli 2021 8:00


Het gezelligste damesteam van Zeeland is op zoek naar enthousiaste speelsters voor DwO'15 VR1 (1 tot 2 keer per week trainen + op zaterdag voetballen)

Jouw team: Je wordt onderdeel van een leuke, sportieve maar vooral gezellige groep meiden uit Driewegen, Ovezande en omstreken. De leeftijden binnen het team variëren tussen de 15 en 30 jaar. Wanneer we op het veld staan gaan we voor de winst…. en die mentaliteit houden we vastberaden aan in de derde helft.

Wie zoeken wij?

✓ Je beschikt over voetbalschoenen.

✓ Je hebt geen “Eeewww ik zit helemaal under de mudder” mentaliteit.

✓ Je vindt voetballen leuk of wilt onderzoeken wat jouw voeten met een bal kunnen.

✓ Je vindt het niet erg om doormiddel van je positieve instelling en gezellige houding een onderdeel te worden van dit team.

✓ Je vindt het niet vervelend om 90 minuten lang de zelfde kleding te dragen als nog 13 andere vrouwen.

✓ Je bent niet bang om potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen waarmee je veel plezier gaat beleven.

✓ Je bent wel in voor onze jaarlijkse uitjes.

Wij bieden: DWO`15 VR 1 bestaat uit een enthousiast team. Er heerst een persoonlijke en vriendelijke sfeer. Alle speelsters en de staf zijn betrokken bij het team. Je hebt de mogelijkheid om sportief te groeien in ons team. Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd. Verder bieden wij je wedstrijdkleding en een voetbaltas aan.

Meer informatie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fabian Schenk (technische staf) via het telefoonnummer: 0650842177 of per mail via f.schenk@live.nl. Eerst kennismaken met voetbal en het team is één van de mogelijkheden. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te trainen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!