Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Graag even de aandacht om dit te lezen (Kantine vrijwilligers)

29 augustus 2018 11:00


Beste leden van DwO'15,

Ik hoop dat u de tijd neemt om dit te lezen en niet gelijk wegklikt, hartelijk dank daarvoor!

Wij zijn al enige tijd op zoek naar een vrijwilliger voor het plannen van onze kantinediensten voor de voetbalwedstrijden op zaterdag. Een taak die wekelijks terugkomt, ook al wordt er aan het begin van het seizoen door de vrijwilliger een planning gemaakt. Wedstrijden wijzigen, vallen uit, worden verzet, noem maar op. Een vrijwillige taak die dus wekelijks aandacht & flexibiliteit vraagt.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij één of meerdere personen bij onze vereniging hebben die deze taak prima kan/kunnen invullen, alleen hebben wij deze leden nog niet gesproken, helaas.

Er kan op verschillende manieren invulling aan deze taak worden gegeven, denk hierbij aan groepje van meerdere personen, die rouleren per periodes van bijvoorbeeld 6 weken, we kunnen alle mogelijke opties bespreken.
Aangezien de kantine een grote bron van inkomsten is voor onze club en onze vereniging representeert is dit een zeer belangrijke taak; geen kantine vrijwilliger betekent dat de kantine niet open is, geen kantineplanner betekent geen vrijwilliger en dus een gesloten kantine.....

We hopen dan ook van harte dat jullie de club ondersteunen en meedenken in het vinden van een oplossing!

Wellicht wil je dit zelf op je nemen of samen met andere leden, maar denk ook in mensen buiten onze vereniging die wel graag een steentje willen bijdragen, vrienden, familie, buren?

Alle reacties zijn van harte welkom,reacties/meer infomatie: bij voorkeur via mail: secretariaat@dwo15.nl, telefonisch alleen 's avonds graag!

We rekenen op jullie!

Met vriendelijke groet,

Antoinnet van Zoelen
Bestuur DwO'15

Delen

Lees meer over:
Bestuur vrijwilligers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!