DwO 2 verliest beladen derby en ziet titelkansen aanzienlijk slinken......

19 november 2017 20:30

In een wedstrijd die over en weer bol stond van de nodige opstootjes en irritaties, was het uiteindelijk de thuisploeg die aan het langste eind trok en dik verdiend de drie punten mocht bijschrijven...

DwO'15 Coaches Jan Schreurs en Colin Vermeule stuurden voor de topper de volgende spelers de wei in;

Rob, Jeroen (45e min Dennis), Michael, Hendrik, Gert, Nathan (c), Remon, Menno, Niek, Cas (45e min Jay) en John

Alhoewel het in de beginfase voor beide elftallen nog behoorlijk aftasten was, nam de thuisploeg al vrij vroeg in de wedstrijd de regie in handen. Enkele hachelijke situaties volgden zich in rap tempo op. Gelukkig voor DwO'15 wilde het balletje nog niet achter doelman de Baar verdwijnen. Rond het half uur spelen kwam de thuisploeg dan alsnog aan de leiding. De leidsman legde de bal terecht op de stip, nadat één der watervlugge buitenspelers van oranje wit oregelementair ten val werd gebracht... De pingel werd onberispelijk binnen geschoten en DwO'15 moest nu vol op jacht naar de gelijkmaker. Helaas speelde de ploeg de eerste helft ondermaats en tot echt uitgespeelde kansen kwam het dan ook niet/nauwelijk. Patrijzen werd 10 minuten voor rust nog in het zadel geholpen na duur balverlies op het middenveld. In de omschakeling en de man meer situatie die volgde, werd doelman de Baar vervolgens voor de tweede maal verschalkt (2-0). Een goed draaiend motorblok aan de zijde van Patrijzen wist vervolgens niet voor rust het duel al vrij definitief te beslissen. DwO'15 spits John zag een vrije schop op slag voor rust nog uiteenspatten op de doelpaal, en zo gingen beide ploegen aan de thee met een volkomen terechte 2-0 ruststand.
Na rust kwamen de gasten aanzienlijk beter voor de dag en het was Remon Verbart die pal na rust van dichtbij de aansluitingstreffer wist te produceren! (2-1) DwO'15 probeerde door te drukken, maar de thuislploeg bleek bij vlagen toch behoorlijk sterker. Tien minuten na de treffer van middenvelder Verbart vergrootte de thuisploeg de marge alweer. Een hoekschop kon vrij ingekopt worden door één der oranje hemden. (3-1). Het geloof was nu toch wel behoorlijk weg en Patrijzen kwam niet veel later zelfs op 4-1. Toch nog een stuiptrekking aan zijde van DwO nadat Nathan profiteerde van een glijpartij achterin bij Patrijzen en zodoende met een goed schot raak schoot (4-2). Het slotakkoord was voor de thuisploeg waarbij één der invallers met een sublieme stift doelman de Baar kansloos liet (5-2)

Een verdiende nederlaag deze middag voor DwO'15. Al vrij snel overheerste na afloop dan ook de berusting binnen de selectie, enzodoende mag de platte kar voorlopig wel weer even ver weg veilig in het schuurtje opgeborgen worden.

Volgende week komt HVV'24 op bezoek. Eens kijken of de nederlaag weer vrij snel weggepoetst kan gaan worden door de mannen van Schreurs/Vermeule.